Samsung NV10

Samsung NV10 har et 18,5 mm tynt kamerahus i aluminium med utfellbar blits. 10,1 megapiksler, 1/1,8" CCD, og en 2,5" LCD skjerm med 230.000 bildepunkter og vid betraktningsvinkel.

3x Schneider-Kreuznach zoomobjektiv (tilsv. 35-105 mm f/2,8-5,1) og ASR system for bildestabilisering. Det nye brukergrensesnittet Smart Touch muliggjør rask bildevisning og menynavigering.

Utdrag fra pressemelding fra Aronsen AS:

Samsung lanserer en revolusjonerende modellserie av digitalkameraer

Samsung lanserer NV-serien (New-Vision), en helt ny serie av digitalkameraer. Serien bygger på et helt nytt designkonsept som utstråler individualisme og stil, er fullspekket med funksjoner, helt nye bruker-opplevelser og ikke minst en oppsiktsvekkende høy bildekvalitet ? takket være Schneider-objektiv og høy oppløsning. Den nye serien kjennetegnes med en blå ring rundt objektivet.

NV-serien baseres på en toårig brukerundersøkelse som har gitt viktig innsikt i ulike livsstiler, behov og preferanser. Som resultat har Samsung satset på attraktivt design, nytt brukergrensesnitt samt en rekke nye og spennende funksjoner.

Samsungs ASR-system (Advanced Shake Reduction) gir skarpere og klarere bilder under svake lysforhold. Kameraet støtter MPEG-4 VGA (640x480) 30 bilder per sekund video av TV kvalitet, og en fotogallerifunksjon forbedrer opplevelsen ved bildevisning. Batteriene lades via USB-kabelen eller en separat lader.

NV-serien vil være tilgjengelig på det norske markedet i september 2006.

Kommentarer