Samsung NV3

Samsung NV3, et supertynt kamera som minner om Samsung Digimax i6. 7,2 megapiksler og 3X optisk zoom.

NV3 kan også benyttes som "Portable Multimedia Player" for avspilling av musikk, video osv og leveres med hodetelefon.

Pressemelding fra Aronsen AS:

Samsung lanserer NV-serien (New-Vision), en helt ny serie av digitalkameraer. Serien bygger på et helt nytt designkonsept som utstråler individualisme og stil, er fullspekket med funksjoner, helt nye bruker-opplevelser og ikke minst en oppsiktsvekkende høy bildekvalitet ? takket være Schneider-objektiv og høy oppløsning. Den nye serien kjennetegnes med en blå ring rundt objektivet.

NV3 er ikke bare et stilig designet digitalkamera med 7,2 megapiksler, det er også en meget kompetent multimediamaskin med mulighet for å høre på musikk samtidig som man fotograferer. Det fungerer som en mp3 spiller med en spesiell lydchip for 3D, jazz, rock og andre lydeffekter, som en portabel multimediespiller som kan kobles til en ekstern høyttaler for realistisk filmlyd, som et digitalt videokamera med TV kvalitet (MPEG-4 TVD 720x480/20 bilder per sekund og VGA 640x480/30 bilder per sekund), som en diktafon og mulighet til å lage lydklipp i den 10 sekunder lange selvtimer innstillingen, som en tekstviser for lesing av tekst eller e-bok på LCD-displayet og som en portabel disk med 16MB innebygd minne og eksterne SD-kort.

Med Samsungs unike ASR-system (Advanced Shake Reduction), 3x optisk zoom, 5x digital zoom og 230K 2,5" LCD, er NV3 et spektakulært digitalt kamera i seg selv.

NV-serien vil være tilgjengelig på det norske markedet i september 2006.
Veil pris: ca. kr 3.195,-

Kommentarer