Metz digitale stavblitser

Metz har i alle år vært eksponenten for pålitelige og slitesterke blitser for det profesjonelle markedet. De har nå introdusert to nye modeller tilpasset det digitale markedet, Metz 45 CL- 4 digital og Metz 76 MZ-5.

Blitsene kan tilpasses de aller fleste kameramodellers TTL system, også mellomformatkameraer som bl.a. Hasselblad. Begge blitsene er utstyrt med to blits-reflektorer, en hovedreflektor som er både dreibar og tippbar.

Pressemelding fra Foto Fritzen:

Metz 45 CL-4 digital er bygget på erfaringene fra tidligere Metz 45 CT/CL modeller som har vært markedets mest pålitelige og slitesterke stavblitser. Batterikapasiteten er betydelig forbedret ved hjelp av en ny type NiMH batterier som gir 4X så mye kraft som NiCad batterier. Ved hjelp av SCA 3045 kabelen tilpasses blitsen til alle de moderne digitale speilreflekskameraer med E-TTL for Canon, I-TTL for Nikon og ADI for Konica/Minolta. Med et ledetall på 45 målt på ISO 100 og 35mm. er Metz 45 CL-4 digital en av markedets sterkeste blitser.

Metz 76 MZ-5 er flaggskipet i blitsserien. Blitsen er utstyrt med en oversiktlig kontrollenhet som settes på toppen av kameraet via SCA adapteret. Via denne avanserte dataenheten stiller man inn ønskede data og man får beskjed om eksponering etc. er OK. Blitsen har en automatisk zoom-reflektor fra 24-105mm. Ved hjelp av en innebygget vidvinkelplate får du en vinkel som dekker 20mm. Med sitt ledetall på hele 76 er Metz 76 MZ-5 den kraftigste blitsen på markedet som er tilpasset digital fotografering.

Som ekstrautstyr har Metz laget en kraftpakke P-76 som går de fleste Metz stavblitser og toppmodellen i kompaktklassen, Metz 54 MZ-4i. Kraftpakken P-76 gir deg over 400 eksponeringer på full styrke.

Veiledende priser:
Metz 45 CL 4 Digital m/ NiMh batterier og lader: kr. 4990.-
Metz 76 MZ 5 Digital m/ NiMH batterier og lader: kr. 7485.-
Metz Kraftpakke P 76: kr. 3990.-

Tekniske data:
Metz mecablitz 45 CL-4 digital
Metz mecablitz 76 MZ-5 digital

Kommentarer