Sony Alpha a9 III, først med global shutter

Sony Alpha 9 III er utstyrt med verdens første fullformats stacked 24,6MP CMOS-sensor med en global lukker. Slutt på warping i raske scener. Denne teknologien garanterer perfekte bilder hver gang, og gjør rolling shutter til historie.

Den nye forhåndsopptakfunksjonen gir mulighet til enten å øke bildefrekvensen eller fange handlingen før du trykker på utløserknappen, samtidig som du bevarer muligheten til å fotografere i RAW.

Raskeste og mest nøyaktige autofokus hittil
I tillegg til Sonys AI-baserte autofokus, kan kameraet nå oppdage motivets øyne på avstand, og gir ekstra verktøy for profesjonelle for å fange skarpe bilder. Kameraet er utstyrt med en elektronisk søker med 9,44 millioner punkter og hurtige oppdateringshastigheter som garanterer at motivene dine forblir i fokus uansett hvor dynamisk scenen er. 

Lynrask fotografering

For første gang kan du oppleve en lynrask lukkerhastighet på 1/80 000 sekund, som lar deg fryse øyeblikk som øyet ikke kunne oppfatte. Synkronisering med blits kan tilpasses til hvilken som helst lukkerhastighet.

For profesjonelle
Alpha 9 III er utformet med profesjonelle i tankene, med fokus på komfort og hastighet. Kameraet tilbyr en robust design, med et nytt grep for forbedret håndtering. Med en 4-akset berøringsskjerm, nye tilpassbare knapper og forbedret tilkobling, er det designet for å møte kravene til profesjonelle fotografer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar