Sony α68

Sony introduserer nytt A-mount kamera: α68 med 4D Focus. α68 byr på mange profesjonelle funksjoner som også finnes i storebroren α77 II. APS-C Exmor CMOS-billedsensoren på 24 megapiksler og det brede ISO-området på 100-25600.

Det fasedetekterende forkuseringssystemet benytter seg av 79 autofokuspunkter, inkludert 15 krysspunkter og et dedikeret F2.8 sensorpunkt til motiver i dempet belysning. Dette resulterer i et hurtigt og bredt autofokusområde med forutsigbar sporing som låser på raskt bevegelige motiver. Takket være Sonys Translucent Mirror-teknologi leverer α68 kontinuerlig autofokus med opp til 8fps.

Opptak i full HD skjer med det effektive XAVC Sv-formatet, som sikrer opptak i høy bitrate med opp til 50 Mbps og enestående detaljer og lav bildestøy. Takket være den unike “Translucent Mirror”-teknologien fra Sony får du kontinuerlig autofokus, som enkelt sporer motiver i bevegelse. Resultatet er skarpe og professionelle opptak, uansett hvilket format du velger.

Det er lett å finne det rette motivet i både stillbilder og film gjennom den skarpe og lyse OLED Tru-Finder. Søkeren viser deg 100 prosent av bildet slik at du kan se helt nøyaktig hva du tar bilde av, i høy kontrast og flott fargegjengivelse. Du kan også fokusere manuelt med fullstendig tillit til sluttresultatet.

Som supplement til Tru-Finder kan 2.7-type LCD-skjermen vippe opp til 135 grader oppover eller 55 grader nedover, noe som gjør det lett å finne den rette komposisjonen fra alle vinkler. Kresne fotografer vil også sette pris på det bakbelyste toppdisplayet som gir et et raskt overblikk over kamerainnstillinger, uansett hva du fotograferer, håndholdt eller med tripod.

Akkurat som hos den kritikerroste α7-serien, er det et kontrollhjul bakpå kameraet, slik at du raskt og enkelt kan justere innstillingene. Kameraet har 10 brukerdefinerte knapper[vi] som kan innstilles for å kunne ha direkte tilgang til de vanligste funksjonene. Det er også kontrollhjul på framsiden for raske innstillingsjusteringer. Kameraets solide grep sikrer deg balanse selv om du bruker tunge objektiver eller teleobjektiver.

Det nye α68 A-mount-kameraet med utskiftbare objektiver fra Sony er tilgjengelig fra mars 2016 for kr 5800 for kamerahuset eller 6700 med DT18-55mm F3.5-5.6 SAM II objektiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar