Canon PowerShot G5 X og PowerShot G9 X

PowerShot G5 X retter som mot erfarne entusiaster som vil ha profesjonell kontroll og kvalitet som minner om digitale speilreflekskameraer. G5 X har 24 mm vidvinkelobjektiv med 4,2x zoom og 9-lamellers lyssterk blender på f/1.8–2.8. Det gjør det enkelt å ta bilder med flott bokeh og bakgrunnsuskarphet. PowerShot G9 X har 28 mm vidvinkelobjektiv med 3x optisk zoom og blender f/2–4.9 som gir skarpe, detaljerte bilder, selv om du beveger deg eller fotograferer i krevende lysforhold.

Til mer erfarne fotografer byr PowerShot G5 X på høy oppløsning, en OLED elektronisk søker som er behagelig å bruke og gir speilreflekslignende fotografering. Om du går tett på for å fotografere arkitektur i storbyen eller foreviger landskapsmotiver på landsbygda, sørger den drei- og vippbare berøringsskjermen for at det er enkelt å ta unike bilder fra ulike vinkler.

PowerShot G9 X er 25 prosent slankere enn forgjengeren PowerShot G7 X, noe som gjør den til et utmerket valg for fotografer som vil ha førsteklasse bildekvalitet når de tar bilder på farten. Kameraets intuitive og store berøringsskjerm på 3,0 tommer med høy oppløsning, gir mulighet for kreativ kontroll med ett fingertrykk, og tilgang til en rekke innstillinger og funksjoner. Objektivringen på begge modellene kan enkelt tilordnes ulike fotofunksjoner, blant annet blender og lukkertid.

Videofilming med PowerShot G5 X og PowerShot G9 X skjer i full HD-kvalitet med 60p og full kontroll over blender, lukkertid og ISO. Få superstødige filmopptak når du løper eller beveger deg raskt, takket være kameraets avanserte dynamiske bildestabilisator med fem akser. Er du på jakt etter enda større kontroll, kan du oppnå perfekt fokusering med MF Peaking-funksjonen og skape filmaktig fokusering ved å bruke berøringsskjermen og skreddersy opptaket med ulike bildefrekvenser.

PowerShot G5 X og PowerShot G9 X har begge en rekke avanserte kreative funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Dermed kan du enkelt forevige en tindrende stjernehimmel og stjernespor med det forbedrede Stjerne-programmet, eller bruker Kreativt opptak til å automatisk legge til retrofiltre når du trykker på utløserknappen. Med fjernstyrt opptak via Wi-Fi har du full manuell kontroll over sentrale kamerafunksjoner fra en smartenhet, og frihet til å utforske mer kreative opptaksoppsett. Innebygd Wi-Fi og dynamisk NFC gjør det enkelt å overføre bilder og filmer til en smartenhet, dele dem direkte på sosiale medier, eller sikkerhetskopiere bildene til nettskytjenester som irista og Google Drive - direkte fra kameraet, slik at ingen dyrebare minner går tapt.

Tilgjengelighet:

PowerShot G5 X har anbefalt utsalgspris inkl mva kr 8.000,-
PowerShot G9 har anbefalt utsalgspris inkl mva kr 5.000,-

Salgsstart for produktene er i november.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar