TomTom Bandit

TomTom Bandit får en 16 megapiksel-bildebrikke, og skal levere opp til 4K-video. Skjønt med 15 bilder per sekund er ikke det særlig anvendbart. Ved 1080p er stå bedre, med opptil 60 bps. Setter du oppløsningen til 720p kan du filme med opp til 120 bps. Bandit skal også ha maskinvarestøtte for timelapse og slow motion.

Kameraet er utstyrt med separate knapper for å starte og stoppe opptak, plassert i hver sin ende av kameraet. Huset er vanntett ned til 50 meter kun med et linsedeksel som er ekstrautstyr. Det følger med en adapter som gjør kameraet kompatibelt med alle GoPro-holdere.

Bandit er utstyrt med en rekke sensorer som måler hastighet, høyde, g-krefter og akselerasjon. Det kan også kobles mot TomToms aktivitetssklokke, og dermed kan kameraet også registrere puls. Kameraet kan deretter bruke disse dataene til å plukke ut de mest spennende delene av opptakene dine automatisk. Du kan gjøre justeringer og legge på musikk og overlays med ulike data fra kameraet. Alt dette skjer ved hjelp av den innebygde medieserveren i kameraet, og den brukes også til å strømme video i sanntid slik at smartelefonen fungerer som en søker.TomTom sier kameraet skal bli tilgjengelig i utvalgte områder og fra nettsidene i mai. Prisen blir 429 euro. Da inkluderer edet n holder og adapter for GoPro-utstyr.