Ny strømmetjeneste med rimelig stykkbetaling

Svenske Plejmo forsøker seg med en differensiert prismodell. Kundene vil få fire gratisfilmer i uka og etter hvert noen flere, mens det bare er noen titalls filmer som skal ligge på pristoppen, som er 49 kroner per film. Et stort antall helt ned til tre kroner per film.

– Prismodellen er etterspørselsavhengig. Er det stor etterspørsel vil noen titalls havne på 49 kroner, men de vil ikke ligge der lenge. Når etterspørselen faller synker prisen nedover i flere trinn, sier adm. direktør i Plejmo, Ulrika Lindwall.

Filmene vil dukke opp typisk fire måneder etter at de har hatt premiere på kino. I dag har de rundt 2500 filmer i arkivet, men de vil øke dette til rundt 8000 etter hvert.

Lindwall har tidligere jobbet som direktør for internasjonal vekst i Spotify og som sjef for den svenske strømmetjenesten Film2home. Sistnevnte som er grunnsteinen i Plejmo. Film2home, som har drevet i Norge i flere år, vil bli erstattet av den nye tjenesten. De har også kjøpt opp konkurrenten Headweb som vil bli erstattet med Plejmo i løpet av noen måneder.

Plejmo gjør som Viaplay - du kan laste ned filmene for å se dem offline.

Kilde: tu.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar