Garmin VIRB XE

Garmin lanserer neste generasjon actionkameraer, VIRB X og VIRB XE. Kameraene er kompakte, vanntette, små, lette og robuste – og med profesjonell videokvalitet opp til 1440p og stillbilder på 12 megapiksler. Med G-Metrix har du flere sensorer som sporer bevegelsene dine i sanntid. Se hastighet, lengde, høyde og intensitet på opptaket med nøyaktige målere og grafer. Kameraene leveres med digital bildestabilisering, vidvinkel og ulike zoomnivåer. I tillegg leveres kameraet med en uskjermet mikrofon som gir klar lyd i HD kvalitet, selv under vann.

VIRB X og VIRB XE er videreutviklet fra sin forgjenger VIRB Elite. Kabinettet er nytt og i annen form og bilde- og lydkvalitetsfunksjoner er forbedret. Med introduksjon av G-Metrix, ser du bevegelsesinformasjon som viser G-krefter, retning, hastighet, lengde, høyde og intensitet. Via sensorer som kobles med Garmin’s velkjente GPS-teknologi får du også tilgang til puls, kadens med mer. Kameraene kan også styres trådløst (start/ stopp av opptak osv) fra smarttelefoner, eller andre Garmin enheter.

Mulighet til videoopptak i høy oppløsning på 1440p30, 1080p60 og 720p120 gjør VIRB XE klart til å fange øyeblikkene og opplevelsene dine ned til hver minste detalj. VIRB XE har en spesiallaget linse i glass, høy oppløsning, ulike zoomnivåer og høye bildefrekvenser opptil 240 fps (480p), slik at du alltid treffer det du sikter på. Manuelle kamerakontroller som hvitbalanse og eksponeringskompensasjon gir enda større fleksibilitet ved videoopptak.VIRB X/XE er lite og lett og kan tas med over alt – det tåler juling. VIRB X/XE er klart for dypdykk (ned til 50 meter), du trenger ikke ekstrautstyr eller etuier. Den slitesterke, kompakte designen tåler vær og vind. En uskjermet mikrofon tar opp ren og klar lyd på en måte som kameraer i etuier ganske enkelt ikke kan registrere på samme måte. Takket være et vannavstøtende, flat glassobjektiv blir undervannsopptakene krystallklare, samtidig som overgangen fra under til over vannflaten ikke forstyrres av dråper.

Sensorer innebygd
Få med deg mer enn videoopptak med G-Metrix. VIRB X/XE har innebygd Garmin-GPS og sensorer som viser G-krefter og retning, slik at du kan filme i høy hastighet, få med rotasjoner og alle typer hopp. VIRB X/XE kan kobles trådløst til eksterne sensorer og Garmin-enheter – slik at du kan registrere spennende ytelsesdata fra eksempelvis sykkelen eller seilbåten. VIRB Edit-programvaren er gratis (tilgjengelig for mobil og datamaskin) og kan brukes til å fortelle en mer fullstendig historie ved å legge til målinger og grafer som viser blant annet hastighet, akselerasjon, puls – alt i sanntid.

Trådløs tilkobling av VIRB X/XE via WiFi
Sikt inn kameraet med sanntids videoforhåndsvisning, og kontroller og vis opptak fra ett eller flere kameraer ved å koble VIRB X/XE til Garmin VIRB-appen på kompatible smarttelefoner eller nettbrett. Dette gjør at du kan spille av og redigere opptak, legge på data fra G-Metrix og publisere videoer i nettskyen. VIRB X/XE kan til og med enkelt kontrolleres og konfigureres fra en kompatibel Garmin-enhet.

Braketter
Et variert utvalg av allsidige braketter av høy kvalitet gjør at kameraet kan låses fast i posisjon. Vi har braketter for alle forhold – fra braketter for buede og flate overflater og dashbordoverflater, til styre-, sete-, hjelm-, bryst- og flerbruksstroppfester med mer. VIRB-brakettene har profesjonelle, glippfrie umbrakofesteskruer, noe som sørger for maksimal tilstramming for vibrasjons- og støtsikkerhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar