Leica M-P i spesialutgaver

Kameramarkedet har mange rare nisjer, og Leicas spesialutgaver bidrar til å fylle en av dem. Settet inneholder et Leica M-P digitalt rammesøkerkamera i olivengrønn safari-look og det raske objektivet Leica Summicron-M 35 mm f2 ASPH i sølvfarget kromutførelse. Totalt er det planlagt 1500 utgaver av denne spesialutgaven for det verdensomspennende markedet, og disse er nå tilgjengelig.Det mest slående ved Leica M-P Set Safari er den uvanlige fargen på kamerahuset - nei sier du det :) Toppdeksel og bunnplate kommer i en olivengrønn emalje. Sammen med et olivenfarget skinntrekk gir dette et komfortabelt grep så vel som et karakteristisk utseende. Kontrollknapper i søvfarget krom balanserer fargevalget og fremhever den sølvfargede kromutgaven av Leica Summicron-M 35mm f2 ASPH og den matchende runde solblenderen i metall.

En ytterligere utsøkt detalj ved Leica M-P Set Safari er graveringen på kamerahuset. Som en hyllest til tidligere kamerautgaver i olivengrønn finish, som i dag er ettertraktede samleobjekter, har Leica M-P Set Safari den klassiske Leica-logoen inngravert på topplaten.

Leica M-P Set Safari inkluderer også en bærestropp i Cognac-farget kuskinn og en matchende visittkort-/kredittkortholder. Holderen har ekstra plass til opptil tre SD-kort og er laget av den samme fineste lærkvalitet som stroppen.

Alle tekniske data på kamera og objektiv er forøvrig identisk med originalutgavene.

LEICA M-P (Typ 240) Set Safari er leveringsklar nå og har veiledende utsalgspris på kr 94 000,-

Stiv pris synes du. Dette blir som peanuts å regne sammenlignet ned Leica M-P "Correspondent" by Lenny Kravitz. Denne eksklusive spesialutgaven kommer med Leica Summicron-M 35mm f2 ASPH og Leica Summilux-M 50mm f1.4 Asph.

Settet leveres i en håndlaget koffert laget i Tyskland. Alle metalldeler på kofferten har den typiske overflaten som vanligvis bare er tilfelle etter år med bruk.
Leica M-settet er designet i samarbeid med den populære musikeren Lenny Kravitz. Settet er strengt begrenset til 125 enheter på verdensbasis. En fotobok med utvalgte bilder tatt av Lenny Kravitz kommer også i salg.

Skinnbekledningen på kamerahuset, på ytttersiden på bærestroppen og håndleddremmen er laget av lær fra vannslange. Læret kommer fra ikke-truede og strengt kontrollerte kilder.
LEICA SUMMILUX-M 50mm f1.4 ASPH har den klassiske utformingen fra 1959 med den typiske markante avstandsinnstillingsringen. Den optiske konstruksjonen er lik den nåværende, moderne utgaven.
Solblenderne til begge objektivene har det klassiske designet i metall. Kamerahusdekselet samt dekslene foran og bak på objektivene er også av metall.

Leica M-P (Typ 240) Set "Correspondent" by Lenny Kravitz for Kravitz Design vil kommer for salg 5. mars 2015 og vil ha en veiledende utsalgspris på kr 225 000,-