Panasonic LX100

Panasonic DMC-LX100 ble kåret til årets foto og videoprodukt av Elektronikkbransjen. LX100 har en 12,8 megapiksler micro 4/3" MOS-sensor og en  elektronisk søker med 2.7 millioner bildepunkter. Den gir deg bedre kontroll over bildekomposisjonen og integrerer samtidig hjelpefunksjoner for manuell fokus, samt en instinktiv og responsiv autofokus. Søkeren viser forstørring som tilsvarer 35 mm.Panasonic DMC-LX100 er klar for alle typer fotosituasjoner og har en rekke ulike verktøy som hjelper deg å ta bilder med høy kvalitet. Ved å bruke teknologien med mikrokontrast i kombinasjon med Focus Peaking, kan kameraet gi en tydelig grafisk oversikt over ulike fokusområder i sanntid. MF Assisit gir opptil 10 gangers forstørring og forenkler perfekt skarphet, mens Pinpoint AF gir deg muligheten til å stille inn spesifikke fokuspunkter ved dårligere lysforhold.

Leicas 24–75 mm vidvinkeloptikk DC Vario-Summilux med blenderverdien på F1.7-2.8 gjør at du kan fotografere under vanskelige lysforhold, men likevel få stødige og skarpe bilder. Optikken har ytelse i klasse med et systemobjektiv, og ni blenderblader sikrer en myk og rund bokeh.

LX100 kan spille inn 4K-video. En høyere oppløsning, klarere gjengivelse, dypere detaljer og fargenyansering åpner også for større frihet og fleksibilitet ved redigering av filmene dine. Bildestabilisering og panorering kan legges på senere, uten at kvaliteten blir dårligere når du eksporterer til full HD. Video som spilles inn i 4K med 30 bps kan lagres bilde for bilde med en opløsning på 8 megapiksler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar