Nå begynner det å bli for mye av det gode - dvs timelapse

Joda, jeg har gjort min dose timelapse og liker i og for seg estetikken. Men for en tid tilbake begynte jeg å gå skikkelig lei. Det hele toppet seg her om dagen da jeg fikk se denne videoen:Problemet er at det som detter ned i hodet på meg er 57 Channels (And Nothin' On)
I can see by your eyes friend you're just about gone
Fifty-seven channels and nothin' on
Fifty-seven channels and nothin' on
Fifty-seven channels and nothin' on
Fifty-seven channels and nothin' on
Fifty-seven channels and...
Det er i og for seg interessant å lese om hvordan videoen er laget, men dette er jo bare estetikk og ikke noe som en forsøker å formidle. Det blir i grunnen bare dørgende kjedelig i 2 minutter og 40 sekunder.

Jeg er ferdig med timelapse, om det ikke skal brukes for å fortelle noe der teknikken har en hensikt.


What Drives You? | KesslerU

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar