Photoshopkonferansen 2013

Photoshopguru Matt Kloskowski fra USA skal besøke Norge for første gang og ha flere foredrag på IGM sin årlige konferanse i Oslo 30. mai 2013. Tema er i år på konferansen: Experience the magic!

Årets Photoshopkonferanse er fullspekket av tips og triks og inspirasjoner med bruk av Photoshop. Målgruppen er alle som jobber med Photoshop, som bl.a. reklamebyråer, markedsavdelinger, fotografer, forlag og aviser.TEMA:
  • Photoshop Compositing Secrets part 1 and 2 - with Matt Kloskowski, guru fra USA 
  • Når virkeligheten ikke er bra nok - Kenneth Sortland Myklebust fra Kolonihaven fotobyrå 
  • Opplev magien - Guy Methi Huste fra IGM 
  • From Camera Raw to Retouching - Matt Kloskowski 
  • Photoshop tips og triks - Tommi Luhtanen, photoshop ekspert fra Adobe i Finland. 
INFORMASJON OM FOREDRAGSHOLDERE: 

MATT KLOSKOWSKI, FRA USA OG KELBY MEDIA GROUP
Fra USA og er en guru i Photoshop og har skrevet hele 9 bøker om både Photoshop, Elements og Illustrator. Matt er også kjent fra konferansen "Photoshop World Conference & Expo".
Til daglig jobber Matt i Florida som utdanningsleder for Kelby Media Group og er redaktør for Light it Magazine.

KENNETH SORTLAND MYKLEBUST, KOLONIHAVEN FOTOGRAFBYRÅ OG STUDIO
Kenneth er både Photoshopekspert og allsidig fotograf, som ofte finner sine motiver i mennesket. Han liker å skape sin egen virkelighet gjennom bilder, og er kjent som en råtass på manipulering i Photoshop.

TOMMI LUTHANEN, ADOBE
Tommi er Adobe sin Photoshop evangelist. Han har dyptgående kompetanse om ulike verktøy i Photoshop og har som Adobeinstruktør full oversikt i Creative Suite 6 og Adobe Creative Cloud.

GUY METHI HUSTE, IGM
Guy har sin utdannelse fra USA hvor han tok sin bachelorgrad i grafisk design. Han er en aktiv fotograf og er bl.a. en av hovedfotografene under stevnet Norseman Xtreme Triathlon. I tillegg til sports-stevner er landskap, bryllup, portrett og akt ofte temaer i Guy's bilder. Guy har undervist i Photoshop og fotografering på IGM i 4 år og legger stor vekt på å "jobbe non-destruktivt" i Photoshop.

Sted og tid: torsdag 30. mai fra 09:00-16:00, Felix Konferansesenter, Aker Brygge, Oslo. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar