Canon EOS 6D

Canon 6D er utstyrt med en 20,2 megapikslers fullformat CMOS-sensor. ISO-området er fra 100-25600, og kan utvides til 50 til 102400.

Nærmeste konkurrent er Nikons fullformatkamera D600.

Akam.no har testet Canon 6D:

Hva får du egentlig når du kjøper 6D? Du får et billig, kompakt fullformatskamera som har svært god bildekvalitet. Det har veldig god byggekvalitet, svært god batterikapasitet og har en god betjening og ergonomi. Det kan fokusere på motiver som er svært lite opplyst, og kameraet har flere funksjoner som vi trodde Canon ikke ville inkludere, for å gjøre 5D Mark III mer attraktiv.

På grunn av opptakshastigheten vegrer vi oss for å anbefale Canon EOS 6D til sport- og actionfotografering. Det er ikke dermed sagt at du kommer til å slite hvis du prøver deg på denne kombinasjonen, men heller det at forholdene ikke er optimale. Det 6D derimot gjør veldig godt i våre øyne, er fotografering under lave lysforhold, både med tanke på god ISO-ytelse, men også autofokussystemet, som skal gjøre 6D til verdens første speilreflekskamera som kan låse fokus i -EV3, som i noe mer forståelig terminologi er den samme lysmengden som vi får når motiver er opplyst av fullmåne.


Les hele testen hos Akam.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar