Panasonic Lumix GH3

PhotographyBLOG har testet Panasonic GH3, og er svært begeistret:

Panasonic Lumix DMC-GH3 er det mest komplette speilløse kamera hittil i form av funksjoner, ytelse, customisability og bildekvalitet, og i form av videofunksjon har en klar ledelse over både den kompakte system og DSLR rivaler. Men til £ 1100 er det for tiden den dyreste speilløse kamera på markedet.

Den nye GH3 bygger på suksessen til sine populære forgjengere ved å forbedre alt som gjelder stillbilder og videobildekvalitet, funksjoner, håndtering og ytelse. Panasonics ingeniører har åpenbart tatt brukertilbakemeldinger på alvor for å forbedre flaggskipet, på nesten for mange måter å nevne, noe som resulterer i en intuitiv, rask kamera som produserer fremragende video og stillbilder.

Bortsett fra prisen, har GH3 svært få feil - det sirkulære kontrollhjul på baksiden er ikke spesielt rask,  wi-fi-funksjonalitet litt begrenset, og det store antallet av tilgjengelige alternativer er i utgangspunktet forvirrende, men det er egentlig ikke noe større å klage om. Dette er den mest komplette  fotoapparatet, som for tiden tilgjengelig for folk som ønsker å ta både stillbilder og video.

Med GH3 er bildekvaliteten blitt mye bedre, spesielt den høye ISO-ytelse. Bilder tatt ved ISO 125-1600 er rene, med lite støy vises på 3200 og mer, men fortsatt veldig brukbare, på 6400. ISO 12800 er best for mindre utskrifter, mens 25 600 kun er for bruk i nødstilfelle. GH3 tilbyr det beste stillbildekvalitet av noen G-serien kamera til dags dato.

Samlet sett er Panasonic Lumix DMC-GH3 er en fantastisk kamera, som bryter grensene for speilløse, DSLR, Micro Four Thirds, for stillbilder og video. Den overbevisende blanding av fremragende bildekvalitet, brukervennlighet, intuitiv design og et rikt utvalg funksjoner gjør det veldig lett for oss å anbefale den nye Panasonic Lumix DMC-GH3 - bare den høye prisen hindrer oss fra å gi det vår høyeste "Essential" vurdering ...

Les hele testen på PhotographyBLOG

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar