Nye minnekort fra Samsung

Samsung lanserer nå tre serier med nye minnekort – Standard, Plus og Pro. SD-kortene er hardføre, og er av Samsung klassifisert som ”5-Proof”. Det betyr at de håndterer høye temperaturer, støt, magnetisme og å ligge i vann i opp til et døgn. SD- og microSD-kortene skades heller ikke av røntgenstråler. Dermed kan de sendes gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Pro-serien har lagringsmuligheter på opp til 64GB og både leser og skriver med høye hastigheter. Når du filmer en snutt i HD lagres den raskt på kortet. Siden kan den spilles av uten hakking, da SD-kortet leser med hastigheter på opp til 80MB/sek.

Minnekortene finnes i både SD- og microSD-format. Avhengig av serie og type, utvides kapasiteten med mellom 4GB og 64GB på mobiler, nettbrett, digitalkameraer, videokameraer og PC. SD-kortene er ”5-Proof” og MicroSD-kortene er ”4-Proof”, som inkluderer vann, høye temperaturer, støt og røntgen.

Overføringshastighet ligger på opp til 40MB/sek (skrive) og 80MB/sek (lese) avhengig av serie og type. Kortene kommer med enten fem eller 10 års garanti. Kommer i butikk i andre halvdel av oktober.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar