Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300MM F/4.5-5.6G ED VR

Nikon Europe lanserer i dag et nytt superteleobjektiv – AF-S DX NIKKOR 55-300MM F/4.5-5.6G ED VR. Med en brennvidde som strekker seg fra 55 mm til 300 mm (tilsvarende 82,5 mm til 450 mm på digitale speilreflekskameraer i DX-format), kan brukeren kommer tett innpå motiver langt borte. Zurab Kiknadze, produktsjef for objektiver, tilbehør og programvare hos Nikon Europe B.V., sier: "AF-S DX NIKKOR 55-300MM F/4.5-5.6G ED VR er et svært nyttig og rimelig objektiv nummer to sammen med dagens standardobjektiver på 18–55 mm som følger med kameraet, og det gir dekning av alle motiver, både langt borte og nært. De kompakte dimensjonene og den lette konstruksjonen gjør det til et ideelt valgt for kundene som velger kompakte digitale speilreflekskameraer."”

Gå lenger for mindre
Zoomen på 5,5 x gir fleksibilitet ved å utvide telefotorekkevidden drastisk. Med 300 mm (450 mm på kameraer med DX-format) ved tele er dette objektivet ledende innen rimelige og bærbare telefotoobjektiver, og det er ideelt for idrettarrangementer og ferier med familien.

Enkelt og stødig
Med den nye VR II-teknologien (andregenerasjons bildestabilisator) leverer objektivet skarpere bilder når kameraet håndholdes. Dette er spesielt nyttig ved bruk av lave lukkerhastigheter ved lengre brennvidder, eller ved fotografering i dårlige lysforhold.

Vær stille
AF-S DX NIKKOR 55-300MM F/4.5-5.6G ED VR har Nikons SWM (Silent Wave Motor). Dette sikrer at autofokus er rask og stille, slik at du ikke går glipp av det viktige øyeblikket eller tiltrekker deg oppmerksomhet i private situasjoner.

AF-S DX NIKKOR 55-300MM F/4.5-5.6G ED VR har høykvalitets ED-glass og nye HRI-glasselementer (High Refractive Index) som leverer skarpe bilder selv i dårlige lysforhold. Objektivet har et værbestandig feste, som betyr at du kan ta det med deg hvor som helst uten å måtte bekymre deg for at fukt og støv trenger inn i objektivet eller kamerasensoren.

AF-S DX NIKKOR 55-300MM F/4.5-5.6G ED VR er klart for et eventyr, og det er et rimelig og kompakt objektiv som vil passe rett inn i en hvilken som helst kameraveske. Objektivet har en HB-57-solblender som forhindrer lysflekker i sterkt lys, og en objektivveske for sikker oppbevaring og transport. Objektivet vil også være tilgjengelige i zoompakker med Nikons populære digitale speilreflekskameraserier.

Kommentarer