Inspirasjonsforedrag med Claire Rosen

Bilder Nordic School of Photography og NORDphotography inviterer til en kveld med Claire Rosen – en ung, amerikansk fotograf som er spådd en lysende karriere innen kunst- og reklamefoto.

Claire Rosen har til tross for sin unge alder gjort seg bemerket i verdens tøffeste fotomarked, New York. Hun har hatt den kjente fotografen Joyce Tenneson som mentor og arbeidsgiver, og hun har vunnet internasjonale priser for arbeidene sine. Rosen henter inspirasjon fra eventyr og fabler, noe som er blitt hennes kjennemerke.

Tirsdag 27.oktober kommer Rosen til Oslo og holder i den anledning et inspirasjonsforedrag på Elvebakken videregående skole. Der vil hun presentere sine personlige prosjekter, samt fortelle om hvordan hennes signaturstil på rekordtid har skaffet henne et navn i markedet.

- Å skille seg ut i mengden er essensielt for en kommende fotograf, men samtidig en tøff oppgave. Det blir spennende å høre hvordan Claire har banet seg frem i markedet, sier daglig leder ved Bilder Nordic, Inge Helland.

Foredraget vil bli innledet med en presentasjon av et utvalg av hovedoppgavene fra avgangsklassen 09 ved Bilder Nordic School of Photography.

Sted: Elvebakken videregående skole
Tid: Tirsdag 27.oktober kl 17.00 - 20.00
Påmelding på www.bildernordic.no

GRATIS inspirasjonsforedrag med Claire Rosen | Bilder Nordic School of Photography

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar