Canon Selphy CP770 og CP760

Canon Selphy CP770 og CP760 har et mildt sagt ukonvensjonelt utseende. Modellen ser rett og slett ut som et par plastbøtter med hank. Skinnet bedrar for innvendig befinner det seg topp moderne fotoskrivere med mulighet for direkte utskrift fra digitalkamera, kameramobil eller minnekort. Det er også mulighet for trådløs overføring via Bluetooth.

Når CP770 ogsåp kan utstyres med oppladbart batteri begynner med ett "bøttekonseptet" å få en portabel svung over seg. Prisene blir omkring 1350 kroner for CP770 og 950 kroner for CP760.

Pressemelding fra Canon Norge:

Når man har barn, kommer fotoøyeblikkene på løpende bånd. Med Canons nye, kompakte fotoskrivere, SELPHY CP770 og SELPHY CP760, er det enklere enn noen gang å skrive ut bilder med profesjonell fotokvalitet du kan glede deg over resten av livet.

SELPHY CP770 er liten nok til å få plass i bokhylla og den har en praktisk, integrert oppbevaringsløsning for farge, papir og strømledning. Et bærehåndtak gjør det enkelt å ta med seg skriveren overalt - fra ferieturer til familiebesøk - og med batteripakke som tilleggsutstyr, får du komplett utskriftsfrihet. SELPHY CP770 og søstermodellen SELPHY CP760 har begge meget kompakt design, enkel betjening og suveren utskriftskvalitet. Begge modellene er ideelle for alle som ønsker flotte fotoutskrifter på en enkel måte og til en rimelig pris.

Ingen datamaskin? Ikke noe problem!
Med SELPHY CP770 og SELPHY CP760 kan du skrive ut direkte fra kompatible digitalkameraer, de fleste minnekort og mobiltelefoner med kamera uten å måtte koble til PC. Begge modellene har store LCD-skjermer og intuitive knapper for enkel betjening for hele familien. En smart optimaliseringsfunksjon registrerer og finjusterer eventuelle ansikter i bildet, slik at de skrives ut best mulig. Dermed kan selv nybegynnere skrive ut flotte portrettbilder direkte fra kameraet.

Farge og papir leveres samlet i én kassett, noe som gir rimelige og forutsigbare utskriftskostnader. Utskriftene er dessuten tørre og klare til bruk idet de kommer ut av skriveren.

Anb.utsalgspris CP760 inkl.mva 949,- og salgsstart er mai 2008
Anb.utsalgspris CP770 inkl.mva 1.349,- og salgsstart er juni 2008

Nøkkelfunksjoner:
  • Brukervennlig design – enkelt brukergrensesnitt og intuitive betjeningsknapper
  • Integrert oppebevaringsløsning og bærehåndtak (kun CP770)
  • 2,5-tommers TFT LCD-fargeskjerm
  • Utskrift direkte fra vanlige minnekort
  • Utskrifter som varer inntil 100 år
  • Trådløs utskrift via IrDA (kun CP770) og Bluetooth-adapter som tilleggsutstyr
  • Batteripakke (tilleggsutstyr og kun til CP770)

Spesifikasjoner for Canon Selphy CP760

Spesifikasjoner for Canon Selphy CP770

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar