Nikon Coolpix P80


Nikon Coolpix P80 får 10 megapiksler bildesensor, langtrekkende zoomobjektiv som tilsvarer 27-486 mm på 35 mm [135]-format – det har du aldri sett! For å møte kravene i markedet har kameraet manuell eksponeringskontroll (lukker og blenderåpning), og følsomheten kan innstilles opptil ISO 6400. Det gjør susen i svakt lys. Det eksepsjonelt kraftige zoomobjektivet kan fokusere på avstander helt ned til 1 cm. Bildestabilisering (VR) med forskyvning av bildesensoren reduserer virkningen av vibrasjoner i kameraet effektivt.

Utdrag fra pressemelding fra Nikon Norge:

P80 benytter Nikons EXPEED bildebehandlingskonsept, en moderne løsning kameraentusiaster verdsetter fordi det byr på avanserte, digitale funksjoner i et kompakt format.

COOLPIX P80 har elektronisk søker, slik at bildekomposisjonen blir nøyaktig i hele zoomområdet. Det har også en stor 2,7 tommers skjerm med antirefleksbelegg og bred betraktningsvinkel.

Kombinasjonen av langtrekkende zoomobjektiv, bildestabilisering og høy oppløsning gjør at P 80 har generelt høy ytelse, men i tillegg har det teknologi som gjør at resultatene blir spesielt bra under visse omstendigheter. Nikon har utformet tre nyskapende funksjoner for bedre gruppeportretter og individuelle portretter: Ansiktsprioritert autofokus, reduksjon av røde øyne og D-Lighting. Disse støttes av høy ISO-følsomhet i situasjoner når lysforholdene er dårlige. Denne funksjonen blir enda nyttigere under videoopptak, og kameraet har også 15 motivprogrammer som stiller inn kameraet optimalt for ulike omgivelser og situasjoner. Du har også mulighet til å være kreativ etter at du har tatt bildet – bare bruk Optimize Image-funksjonen (bildeoptimalisering). Du kan ta svart/hvitt-bilder med fire ulike effektfiltre, og samtidig lagre den originale fargeversjonen av bildet.

COOLPIX P80 er det ideelle kameraet for fotoentusiasten som ønsker et sikt-og-knips-kamera med mulighet for alle grader av manuell kontroll. Kameraet har 15 motivprogrammer som er forhåndsinnstilt for situasjoner som nattfotografering, fotografering av fyrverkeri, fotografering på stranden, panoramaer og sportsfotografering, og disse gir de beste resultatene i mange vanlige omgivelser. Muligheten for videoopptak gjør at du kan filme ting som skjer med en bildefrekvens på 30 bps, eller ta bildesekvenser med bestemte tidsintervall for å se det magiske i motiver som utvikler seg sakte over timer eller til og med dager. Kameraet leveres med 52 MB internminne, og støtter minnekort av typen SDHC, så du raskt kan lagre tusenvis av bilder på ett enkelt kort.

P80 vil være tilgjengelig hos alle Nikon-forhandlere fra 25. april, og veiledende utsalgspris er NOK 3390,- inkl. MVA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar