"Spirit of the Wild" forlenges

Spirit of the wild is an evocative  look at the World's wildlife
En million mennesker har så langt besøkt fotoutstillingen "Spirit of the Wild" på Rådhusplassen i Oslo. Utstillingen er en hyllest til naturen og alle dens fantastiske skapninger - og først og fremst de ville dyrene. Kommunen har nå gitt tillatelse til å forlenge utstillingen til søndag 21. oktober.

Steve Bloom samarbeider tett med WWF og informerer om organisasjonens arbeid i sine utstillinger. I 12 år har han reist på kryss og tvers av kloden for å ta fantastiske bilder av verdens flotteste og mest sjeldne dyr.

Fotografen synes det er vanskelig å peke ut et favorittbilde av de rundt hundre bildene på Rådhusplassen. Likevel medgir han å være inne i en "elefantperiode" - for nå har han tatt en mengde elefantbilder til en barnebok.

Bak lidenskapen for fotografering og kjærligheten til naturen ligger også et ønske om å treffe folk i hjertet, slik at de kan se nødvendigheten av endring. Han har på nært hold sett hvor viktig WWFs arbeid for å redde utrydningstruede dyr er.

- Mine bilder forsøker å ta en følelsesmessig vinkling. Her står vi, mens det er 30 grader i Oslo, det regner i Venezia og det er en syklon i Midtøsten. Jeg ønsker å påvirke, sier Bloom.

Bildene på Rådhusplassen er så store at man kommer tett innpå dyrene. Utstillingen inneholder også informasjon om de forskjellige dyreartene, menneskenes påvirkning på naturen og WWFs arbeid.

Utstillingen ”Spirit of the Wild” er åpen hele døgnet.

WWF - Fotoutstillingen på Rådhusplassen forlenges

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar