Sony 300x CompactFlash

I forbindelse med lanseringen av Sony Alpha 700 kommer Sony med en ekstra rask serie CompactFlash minnekort med støtte for UDMA. Dette gir opp til 300x overføringshastighet.

Kortene leveres med 2, 4 og 8 GB kapasitet.

Pressemelding fra Sony Norge:
­­­­­­­­­­­­­­­­
300x CompactFlash® minnekort fra Sony:
Gir størst kapasitet og overføringshastighet

Oslo, 20. september 2007: Sony Europas avdeling for Recording Media & Energy (RME) har annonsert at de skal lansere tre høyhastighets (300x)* Compact Flash minnekort som tilfredsstiller kravene til både profesjonelle fotografer samt ambisiøse amatører. Med støtte for UDMA (ultra direct memory access) vil kortet kunne overføre data med en hastighet på 45MB/s. Det nye CompactFlash 300x minnekortet fra Sony blir tilgjengelig med 2GB, 4GB og 8GB lagringskapasitet, og føyer seg til rekken av 66x- og 133x- kort. De nye kortene blir en del av Sonys α (uttales alfa) D-SLR produktserie.

Med CompactFlash 300x-minnekort vil UDMA-klare digitale speilreflekskameraer kunne ta flere bilder per sekund enn tidligere. Å overføre bilder til PC vil også gå svært raskt, og gir brukeren plass og tid til nye prosjekter. Et 8GB CompactFlash kort har plass til 2.000 JPEG-bilder med 12 megapiksler oppløsning i ”standard” bildekvalitet, eller 1.363 bilder med bildekvaliteten satt til ”fine”. Selv om man tar bilder som lagres både i RAW- og JPEG-format har man plass til mer enn 313 bilder på et 8GB kort.**

CompactFlash-kort fra Sony kan brukes i mange produkter såfremt de har en CompactFlash-leser. Mange PC-er har også innebygget CompactFlash-leser, eller man kan koble til en adapter som gjør det enkelt å overføre data til en hvilken som helst PC.

300x-serien kommer med 5 års garanti som gjør det bekymringsfritt for brukeren. I tillegg støttes 133x og den nye 300x av Sonys bildegjenopprettingsfunksjon som gjør det mulig å gjenopprette slettede bilder.

De nye CompactFlash 300x-minnekortene fra Sony vil være tilgjengelige fra oktober 2007 til følgende veiledende priser:

2GB: 599,-
4GB: 899,-
8GB: 1499,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar