Storformatskrivere fra Epson

Epsons nye serie med storformat leverer den høye kvaliteten som kreves for kunst, fine art, fotografi og prøvetrykks markedet. Et nytt Ethernet grensesnitt er inkludert som standard og leverer hurtig og effektiv prosessering. Et forbedret skrivehode gir enda bedre kvalitet og kombinert med Epsons Super Halftone Technology leveres skarpe detaljer og presis fargegjengivelse.

Epson storformatserie tilbyr støtte for en rekke ulike type media opp til 1.5mm tykkelse. Glossy papir, matt papir, matt kartong, kunstpapir og vanlig papir. Epson Stylus Pro 7880 og Stylus Pro 9880 leveres med rull holder og støtte for ark som standard. Epson Stylus Pro 4880 har en ark kassett for produksjon av høye volum for ark fra A4 (Letter) til 17" (A2) bredt. Nytt er også en forbedret kutte frekvans som leverer hurtigere og mer produktiv produksjon.

UltraChrome K3 blekk med Vivid Magenta utvider ytterligere fargerommet til UltraChrome K3 og er et gjennombrudd innen pigment kjemien. Det fulle settet inkluderer ni blekkpatroner: photo black, matte black, light black, cyan, light cyan, yellow, vivid magenta og vivid light magenta. De to magenta variantene benytter pigmenter med høy tetthet for å kunne lage mer vibrerende blå og fiolett, for eksempel de man finner i sjø eller landskap. Bytte mellom photo svart og matt svart er enkelt og optimaliserer kvaliteten på glanset og matt papir.

UltraChrome K3 blekk med vivid magenta, gjør at man får en enestående grå balanse og presis farge uten fargeskjær. Den beholder også de andre egenskapene til UltraChrome K3 blekk som fargenøyaktighet ved nøytrale og mørke farger, eksepsjonell fargestabilitet og myke overganger fra skygge til lyse partier. Metamerisme er eliminert med dette nye blekksettet. Det permanente Epson MicroPiezo skrivehode er også uovertruffen stabil ved hver eneste utskrift. Selv om kunst er skrevet ut med flere måneder mellom vil bildene se akkurat like ut, noe som gjør den ideell for studio som skriver ut I begrenset opplag.

Epson Super Halftone teknologi forbedrer fargetone og definisjon. Med en ny algoritme plassering reduseres kornetheten ved både lav og høy oppløsning.

64 tommers proffskriver
Stylus Pro 11880 er den første 64" storformatskriveren fra Epson. Den kommer med MicroPiezo Thin Film PiezoTM (TFP) skrivehode som gir overlegen utskriftskvalitet og er optimalisert for pigmentert blekkteknologi. Det åtte-fargers blekksettet kommer med en nyutviklet formel for UltraChrome K3 med Vivid Magenta som utvider fargeomfanget og forsterker ytterligere Epson’s prisbelønnede UltraChrome K3 blekk som de profesjonelles valg. Stylus Pro 11880 er utviklet for å være produktiv og hver blekkpatron har høy kapasitet med innhold på 700ml. Det nye Gigabit Ethernet leverer hurtig prosessering, mens Epson Super Halftone teknologi forbedrer fargetonen og definisjon. Kombinasjonen av egenskaper og blekksett gjør at Stylus Pro 11880 er den mest avanserte digitale storformatskriveren på markedet.

Det nye MicroPiezo TFPTM skrivehode innfrir alle kravene som stilles til en profesjonell skriver – kvalitet, holdbarhet og hurtighet. Dysetettheten er økt fra 180 til 360 dpi, verdens høyeste for et blekkskrivehode som benytter seg av piezo-elektrisk teknologi. Epson har doblet antall dyser på skrivehodet, mens størrelsen på dråpene er beholdt og hurtigheten har økt.

Epson Stylus Pro 11880 har en estimert anbefalt utsalgspris på kroner 113.900,- uten mva og er forventet i salg i løpet av september 2007.

Epson lanserer også MyEpsonprinter.eu. Den nye nettportalen gir Epson Stylus Pro eiere tilgang til siste oppdaterte tekniske informasjon og kan overvåke ytelsen til hver enkelt skriver. Nettsiden er sikret og kan gi brukere mulighet til å se utskriftjobber som er aktive, gi informasjon om skriveren og historiske data. Oversikt over kostnader ved å eie og kostnad per utskrift kan også følges nøye. MyEpsonprinter.eu kan gi tilgang til service leverandører som logger seg på fra fjernt for enkelt å identifisere grunnen og omfanget på forespørsler, noe som sparer tid og unødvendige utgifter.

Fakta om Epson Stylus Pro serien
 • Konsistent utskrifter med Epson MicroPiezo TFP Print Head Technology
 • Epson UltraChrome K3 med Vivid Magenta Ink Technology
 • Overlegen bildeprosessering med Epson Super-Halftone Screening Technology
 • Utskrifter med høy kvalitet med maks oppløsning på 2880 x 1440 dpi 
 • Separate høy-kapasitets blekkpatroner - 110ml eller 220ml 
 • Skift mellom photo svart og matt svart
 • Profesjonell media håndtering på 44", 24" eller 17" på rull og ark 
 • BorderFree utskrift på rull fra 8" opp til 44" bredde 
 • Skriv ut på media opp til 1,5mm tykk kartong 
 • Innebygd automatisk ark kutter
 • Standard USB 2.0 og 10/100 Ethernet
 • Brukervennlig LCD kontroll panel
 • MyEpson Printer nettverk kompatibel
 • Trykkisolert blekkpatron teknologi for Stylus Pro 7880og Stylus Pro 9880
 • Kassett mater for Stylus Pro 4880
 • Enhet for stramming som opsjon for Stylus Pro 9880
Priser og tilgjengelighet
 • Epson Stylus Pro 11880 har en estimert anbefalt utsalgspris på kroner 113.900,- eksklusive mva og er forventet i salg i løpet av september

 • Epson Stylus Pro 9880 har en estimert anbefalt utsalgspris på kroner 53.900,- eksklusive mva og er forventet i salg i løpet av september

 • Epson Stylus Pro 7880 har en estimert anbefalt utsalgspris på kroner 28.900,- eksklusive mva og er forventet i salg i løpet av september

 • Epson Stylus Pro 4880 har en estimert anbefalt utsalgspris på kroner 16.900,- eksklusive mva og er forventet i salg i løpet av september
Distributør:
Profil Data as

Kommentarer