Nordic Light 2007

Under fjorårets festival viste Kristiansund ettertrykkelig at det var mulig å gjøre noe med ideene. Nordic Light Internasjonale Festival for Fotografi 2006 bød på en rekke spennende møter med fotografer, forfattere og kunstnere gjennom 64 arrangement og 20 fotoutstillinger. Både deltakere og publikum ga uttrykk for gjensidig begeistring for festivalen. 12 000 mennesker besøkte foredrag og arrangementer.

Årets festival har klare mål om å tangere fjorårets på alle mulige måter. Det er bare en måte å sjekke om vi greier det: Kom til Kristiansund i perioden 24. august til 1.september 2007 og opplev Nordic Light Internasjonale Fotofestival!

Morten Krogvold og programsjef Anne Lise Flavik fikk under fjorårets og historiens første Nordic Light Internasjonale Fotofestival en rekke av verdens fremste fotografer som James Nachtwey og Martin Parr til Kristiansund.

- Skal du bli en god fotograf, trenger du impulser fra litteratur, musikk, poesi, teater og andre kunstarter, sier Morten Krogvold, kunstnerisk leder for Nordic Light Internasjonale Fotofestival i Kristiansund.

Han mener det er viktig at festivalen skaper opplevelser, og det gjøres ved å trekke inn beslektede bransjer som film, litteratur, filosofi og musikk i tillegg til fotografi.

NLE - Nordic Light Events

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar