Olympus Mju 750

Mju 750 bør kunne tilfredsstille kravene til røff utendørsbruk ettersom det er både vann- og støvtett. Dette kombindert med en brukbar tele med 5x optisk zoom, opp til 180mm. Bildekvaliteten er dessuten tilstrekkelig til relativt store forstørrelser. For denne er høy, og vi kunne godt sett litt bedre hjørneskarphet på vidvinkel. Men til å være et så kompakt objektiv med 5x zoom, skårer det bedre enn vi hadde forventet.

Akam.no har testet Olympus Mju 750 pg konkluderer blant annet slik:

Kameraet er ikke raskt, men med mindre du skal ta mange bilder etter hverandre raskt, er det først og fremst oppstartstiden og tiden det tar å bla mellom bilder som irriterer. Dette kan til gjengjeld være ganske irriterende. Vi sukker også litt oppgitt over at Olympus ennå ikke har oppdaget at det er noe som heter USB 2.0 (de bruker USB 1.1 også på speilreflekskameaene sine).
/../
På tross av noen svakheter, så har vi bestemt oss for at kameraet skal få stempelet ?Anbefales?. Det er først og fremst fordi det er vann- og støvbeskyttet, og dermed tilbyr noe svært nyttig til alle uteglade mennesker. Med lang zoom og bildestabilisator blir dette et meget alsidig kamera. Det er over hodet ikke noe dårlig kamera, og vi tror at de som ønsker seg et kamera som tåler regn og støv, fint kan leve med svakhetene, uten at det går utover fotogleden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar