Heder til tre Canon-kameraer

Canon leverer kameraer fra lettbetjente modeller for amatører til profesjonelle speilreflekser. Det semi-profesjonelle EOS 30D, megazoom-kameraet PowerShot S3 IS og det stilige, kompakte Digital IXUS 800 IS fikk toppscore i sine respektive klasser, godt innenfor kravene for en DIWA Gold Award.

Canon EOS 30D er basert på den DIWA gullvinnende forgjengeren, EOS 20D. Ved første øyekast vil de av utseende synes identiske, med unntak av den større 2,5-toms LCD-skjermen. Innenfor det ergonomiske og solide kamerahuset er det derimot mange avanserte forbedringer, slik som implementeringen av Canons revolusjonerende ?bildestiler?, som er programmerte optimaliseringer av bildebehandlingens parametere. Punktlysmåling og andre verdifulle egenskaper er også blant de mange forbedringene.

Canon PowerShot S3 IS er etterfølgeren etter DIWA gullvinneren PowerShot S2 IS. Høyere bildeoppløsning og bedre lysfølsomhet, større LCD-skjerm, nå med histogram, flere motivrelaterte programmer og tillegg av 16:9 bredskjerm-format er blant flere gode forbedringer. Mange smarte teknologier fra det meget populære S2 IS er beholdt, slik som dets 12x zoomobjektiv med optisk bildestabilisator, Canons lovpriste DIGIC II bildeprosessor, samt de brukervennlige kontrollene og menysystemet med bl.a. norsk menyspråk. Et mer profesjonelt, svart eksteriør symboliserer de gode forbedringene som er blitt PowerShot S3 IS til del.

Canons legendariske Digital IXUS serie av kompaktkameraer feiret sitt 10 års jubileum med Digital IXUS 800 IS som toppmodell. Kombinasjonen av liten størrelse og avanserte teknologier løfter kameraet over de fleste konkurrenter, bl.a. med sin nyttige bildestabilisator som en av mange fordeler. Takket være en bildestabilisator med moderate 6 Mp oppløsning, leverer Digital IXUS 800 IS førsteklasses bildekvalitet i de mest anvendelige utskriftsformater.

Den internasjonale DIWA-gruppen av eksperter har foretatt omfattende tester av de tre vinnerne og konkluderte med at samtlige imøtekom kriteriene for en DIWA Gold Award. Disse prisene bekrefter atter en gang Canons lederposisjon innenfor alle tre kamerakategoriene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar