4GB Memory Stick PRO Duo

Sony Memory Stick lagringsmedia er med dette tilgjengelig fra 128MB og helt opp til 4 GB, avhengig av format (Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick PRO High og Memory Stick Micro).

Pressemelding fra Sony Norge:

Økningen i lagringskapasitet på 4GB Memory Stick PRO Duo gir brukeren muligheter til å lagre svært store mengder data, bilder, musikk og video-opptak så vel som spill, podcasts og videoblogger. Brukerene kan lagre opptil 1000 MP3-sanger, 3000 digitale bilder med oppløsning på 5 megapiksler eller mer enn 9 timer med opptak i MPEG4-format*. Dette gjør Memory Stick PRO Duo 4GB til et optimalt lagringsmedium for aktive brukere av mobiltelefoner.

De veier bare halvparten av et standard Memory Stick minnekort, og er bare en tredjedel av størrelsen. Memory Stick Duo, PRO Duo og PRO Duo High Speed representerer det mest anvendelige formatet i serien. Mange nylig lanserte produkter som digitale stillkameraer og videokamereraer, mobiltelefoner, bærbare PC-er og Playstation Portable (PSP) har Memory Stick PRO Duo som standard inngang for minnekort.

Alle Memory Stick PRO Duo media tilbyr minimum skrivehastighet på 15Mb/s noe som gir rask ytelse for video-opptak og seriefotografering som krever rask overføring av store filer fra opptaksenhet til lagringsmedium. De nye Memory Stick PRO Duo er robuste og i stand til å fungere under ekstreme forhold, både i høy og lav temperatur. Med 5 års garanti kan de fleste brukere slå seg til ro med at produktet holder hva det lover. I tillegg medfølger muligheten til å laste ned nødsoftware som tar backup og henter frem igjen bilder som er tapt eller har blitt slettet.

Den nye serien med Memory Stick Duo, i ny design og innpakking, og med adapter vil bli tilgjengelig i butikkene fra månedsskifte august-september 2006.

* Beregninger er basert på 12 kbps MP3 musikkfiler med en gjennomsnittslengde på 4 minutter, 5 megapiksel digitalfoto i "Standard" kvalitet med Sony Cyber-shot kamera eller MPEG-4 video-opptak i 768kbps ved bruk av "Image Converter 2" eller ?Image Converter 2 Plus software? til visning på Sony PSP.

Kommentarer