Sony Cybershot DSC-T30

Sonys T-serie består av svært kompakte kameraer der objektivet er skjult inne i kamerakroppen.

Sony Cybershot DSC-T30 kjennetegnes av et kraftig skyvedeksel som beskytter objektivet og blitsen samtidig som det sørger for at kameraet skrus kameraet på uten at du behøver å fikle med strømbryteren.

Akam.no har testet Cybershot DSC-T30 og konkluderer slik:

For å få kameraet så kompakt, med denne oppløsningen, har Sony valgt å bruke en CCD-brikke på 1/2,5 tomme. Dette er den minste brikken vi har sett med så høy oppløsning, og er sterkt medvirkende til støyproblematikken som vi beskrev på forrige side. Objektivet er også mindre lyssterkt enn vi er vant til, nettopp for å redusere størrelsen. Selv om objektivet på dette kameraet er det beste vi har sett i sitt slag, sliter de fortsatt med hjørneskarpheten. Der skulle vi gjerne sett litt mer.
Alternativ tekst mangler

Hastigheten på kameraet er det egentlig ikke noe galt med. Det eneste vi stusser over er at det på de fleste områdene er tregere enn sin forgjenger T7. Vi forstår ikke helt hvorfor, men siden T7 briljerte på dette området, er det en del å gå på, og T30 er på ingen måte noen sinke.

Hvis du er ute etter et kamera som gjør det det skal, og som også tar seg pent ut, og får plass i lommen, er dette et meget interessant kamera. Hvis du liker stor skjerm, lekkert utseende, og du synes bildekvaliteten er bra nok, så løp og kjøp.


Akam.no - Test av Sony Cyber-shot DSC-T30

Kommentarer