DIWA-gull til Nikon D200

DIWAs kameraeksperter slår på stortromma og mener at Nikon D200 er et av de beste kameraer som noensinne er bygd.

Nikon D200 utklasser de fleste av sine rivaler, selv de som er langt dyrere. Nikon D200 er ikke bare et ekstraordinært kamera på papiret, det har også profesjonelle ytelser i praksis.

Tøff konkurranse har inspirert Nikon i tiår, og med D200 lanserer Nikon et kamera med profesjonelle ytelser til en pris som er oppnåelig også for mange kresne amatører.

Med en 10,2 Mp CCD bildebrikke, en spesielt tilpasset bildeprosessor og kompatibilitet til de fleste Nikkor-objektiver som er lagd i tidens løp, er grunnlaget lagt for førsteklasses, velrenommert Nikon bildekvalitet.

Kai Thon, DIWA?s testsjef sier: "Det perfekte kamera er ikke lagd enda og vil sannsynligvis heller aldri bli lagd. Med D200 har Nikon gjort et imponerende forsøk. Når utfordret av sammenlignbare konkurrenter, vinner D200 på nær sagt alle vitale punkter. Det er faktisk en sterk konkurrent også til Nikons egne profesjonelle serie av D-SLR kameraer i D2-serien".

Bygd på en robust stamme og utvendige deksler av en magnesiumlegering, strategisk forseglet mot røffe omgivelser, fremragende ?Nikon-typisk? ergonomi og familiær utforming og plassering av kontrollene, kan D200 lett klassifiseres som et profesjonelt kamera. Dessuten er dets responsvillige funksjoner, 11- og 7-punkts AF-system, 1005-felts 3D Color Matrix II lysmåler, 45 selvbestemte ?Custom Functions? i 4 grupper, 22 bilders buffer for kontinuerlig opptak med 5 b/s og opsjon for RAW+JPEG formater, detaljer som vitner om virkelig professionelle ytelser.

DIWA-eksperter i Europa og Amerika ga D200 stående ovasjoner for sitt design, spesifikasjoner, betjening og ytelser. Særlig bildekvaliteten ble høyt verdsatt, for ikke å glemme dets overraskende gunstige pris. En DIWA Gold Award er vanskelig å oppnå, men for Nikon D200 var det rene barnematen.

Digit.no :: DIWA gullmedalje til Nikon D200.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar