DIWA gull til Canon PowerShot A620

I fjor mottok Canon PowerShot A520 med 4 megapiksler en DIWA Gold Award for sine fremragende ytelser. Derfor var det ingen overraskelse at også etterfølgeren PowerShot A620, med 7,1 megapiksler, passerte DIWA testprosedyren med en imponerende poengtavle.

PowerShot A620 utklasser de fleste mini-kompakter på grunn av et større objektiv, med 4x zoomområde, 1 cm makro og mulighet for tele- og vidvinkel-konvertere, kameraets grep som rommer batterikammeret for lett tilgjengelige, rimelige og populære AA-type batterier, og ikke minst en fleksibel 2" LCD-skjerm som kan justeres til enhver betraktningsvinkel.

Med 7,1 Mp bildeoppløsning leverer A620 tilstrekkelig bildestørrelse til meget store utskrifter, pluss at det fins et bredt utvalg av alternative størrelser og komprimeringsgrader. Dessuten har kameraet arvet alle fordelene fra sine forgjengere, slik som 9-punkts AiAF autofokus, en hurtig funksjonsmeny, motivrelaterte opptaksprogrammer, VGA kvalitetsvideo og mye mer. Kameraet byr sågar på videoopptak i slow motion.

Kai Thon, DIWAs testsjef kommenterer: "Hva popularitet angår, stiller PowerShot A-serien i skyggen av sine mindre Digital IXUS-søsken innen Canon-familien. Fra et fotografisk synspunkt burde det vært tvert om. PowerShot A620 er definitivt et amatørkamera når det rangeres etter pris alene, men ytelsene ligner mer på et kamera for viderekomne brukere. I henhold til DIWAs testresultater, er Canon PowerShot A620 et av de mest fullkomne kompaktkameraer på markedet".

Dersom betjeningskomfort og bildekvalitet er viktigere enn en miniatyrisert fasong, er A620 et klokt valg. Det brede utvalget av automatiske og manuelle innstillinger passer så vel nybegynnere som erfarne hobbyfotografer. For å imøtekomme også den kritiske bruker, byr A620 på Canons avanserte iSAPS system for eksponering, fokus og hvitbalanse, samt den raske DIGIC bildeprosessoren som tillater kontinuerlig serieopptak med 1,9 b/s og video i TV-kvalitet. Fordelene ved et større kamerahus inkluderer også en kraftigere blitz, optisk søker, en fleksibel 2? LCD-skjerm og likevel plass til overs for komfortabel og trygg kamerabetjening.

Alle DIWA-eksperter som hadde gleden av å utforske PowerShot A620 syns ytelsene, egenskapene, betjeningen, allsidigheten og valuta for pengene var fremragende, vel verdig en DIWA Gold Award.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar