DarkLight Dungeon 2006

De første 40 fotostudentene fra studiet Digital fotograf ved Utdanningshuset er nå ferdig med skoleåret og presenterer eget arbeid i en spennende og innholdsrik utstilling.

De viser vel 200 fotografier i Oslos kanskje mest særpregede lokaler. Godt skjult under Westerdals reklameskole i Fredensborgveien, ligger dype kjellerganger og store underjordiske haller - totalt mer enn 1500 kvadratmeter.

Robert Sannes: -Imponert
Fotograf og billedkunstner Robert Sannes (tidligere Årets Fotograf) er en av foredragsholderne ved Digital Fotograf-studiet.

-Jeg er imponert av alt arbeidet som er gjort rundt utstillingen. Mange av bildene er svært uttrykksfulle og viser en lovende høy estetisk kvalitet ? Her finner du mange bilder du ikke blir lei av å se på, forteller en begeistret Sannes.

- Studentene har generelt vist en sterk progresjon i løpet av studiet, og hos enkelte kan du allerede spore et særpreg i bildene. Jeg er overbevist om at vi vil se mer til arbeidene fra flere av disse fremover, både innen reklame, reportasje, portrett og kunstfotografi, uttaler Sannes.

I tillegg til rundt 200 fotografier viser de nyutdannede slideshow og video. Det mørke og mystiske som man fornemmer i katakombene dukker opp i mange av bildene.

Fem deler
Utstillingen er inndelt i fem avdelinger som finner sted i hver sin hall. Stikkord for de ulike avdelingene er:
  • Mennesker og livet
  • Mørket og mystikken
  • Studentfotografier
  • Video
  • Multimediashow
Sangerinnen Anette Gulbrandsen opptrer på vernissagen fredag 9. juni kl. 19.30.
Utstillingen finner sted i Fredensborgv. 24, ved Westerdals School of Communication i tidsrommet 9-17 juni:

Åpningstider:
Fredag 9. juni kl. 19.30-23.30
Lørdag 10. og søndag 11. juni kl. 13-17
Mandag 12. juni til torsdag 15. juni kl. 17-20
Fredag 16. juni kl. 17-21
Lørdag 17. juni kl. 13-17

www.utdanningshuset.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar