Interfotos debutantutstilling

Ønsker du å stille ut bildene dine på Bølgen & Moi briskeby? Interfoto søker nå etter talenter til neste debutantutstilling!

Åtte debutanter har siden 2002 vist fram sine bilder på Bølgen og Moi Briskeby. Du kan bli den niende! Tidligere debutantutstillere har fått bred mediedekning i ettertid, og beskriver utstillingen sin som et viktig springbrett videre i karrieren.

Dette er en unik mulighet til å få bildene dine eksponert for et bredt publikum, samt å få din egen eksklusive vernissasje. Bildene blir hengende i restauranten i 6 måneder. Interfoto dekker alle kostnader knyttet til produksjon og markedsføring av utstillingen. Bølgen og Moi dekker vernissasje.

Regler for deltagelse:
  • Du kan sende inn papirkopier eller ringe oss for å avtale en presentasjon av arbeidet ditt.
  • Temaet er fritt, men bildeserien må ha en rød tråd
  • Du sender inn eller presenterer ca. 10-12 bilder, og legger med en kort presentasjon av deg selv og prosjektet.
  • Innsendte bilder må være i maks A4-størrelse
  • Du skal ikke tidligere ha vist bildene i galleri/utstillingslokale eller hatt egen separatustilling.
  • Bildene vil bli returnert, men Interfoto tar intet ansvar for tapte/skadde bilder.
  • Frist for innsending av bilder: 19. april 2006.

Innsendte bilder vurderes av egen jury.

Bildene sendes til Interfoto v/Christian Grande, Postboks 105, 1322 Høvik. For spørsmål om debutantutstillingen, ta kontakt med Christian Grande på telefon 952 23 159 eller send mail til christian@interfoto.no.

Nåværende utstilling
Utstillingen "En Postmanns Reise" er fotografert av Mona Moe Holhjem. Mona Moe Holhjem har studert kunst i Norge, England og Tsjekkia, og har etterhvert utviklet en sterk interesse for det fotografiske portrettet.

Mona Moe Holhjem har studert kunst i Norge, England og Tsjekkia, og har etterhvert utviklet en sterk interesse for det fotografiske portrettet.

Fotografiene som presenteres på Bølgen & Moi utgjør et litt annerledes portrett av en mann. Utstillingen består av interiører fra en gammel postmanns hus, etter hans bortgang før huset skal rives. Bildene er basert på ideer rundt hvordan fraværet av en person i bildene kan danne et bilde av denne personen.

Interfoto

Kommentarer