Avanserte kombiskannere fra Epson

Epson Perfection V700 Photo og V750 Pro er beregnet på fotoentusiaster og viderekomne amatørfotografer. Den har Epsons unike dobbelte linsesystem kombinert med DIGITAL ICE? Technologies, som gir film- og fotoskanning av høy kvalitet.

Skannekvaliteten blir ytterligere forbedret gjennom en bevegelig TPU-lampe som sørger for en best mulig lyskilde for jevn skanning og større bildeskarphet. Epsons dobbelte linsesystem gjør det mulig å skanne forskjellige filmformater med en oppløsning på 6400 dpi.

Skannerne kan også utføre skanning av refleks- og transparente katalogsider med opp til 4800 dpi. Det betyr at du ikke behøver å gi avkall på kvalitet når du skanner, og når det gjelder forstørrelser, vil de bli svært detaljrike og krystallklare selv fra 35 mm filmformat. En optisk tetthet på 4,0 Dmaks gir også gode reproduksjoner av skygge og høylys, så du slipper å bekymre deg for de fine nyansene som er essensen i et godt bilde.

Større fleksibilitet
Skann alle vanlige filmtyper, inkludert film i mellom- og storformat opp til 5 x 4 tommer, og spar tid og bryderi ved å skanne høyere volumer. Du kan skanne:
  • 24 stk. 35 mm filmbilder
  • 12 stk. 35 mm dias
  • To stk. 6 x 20 cm (maks.) filmbilder i mellomformat (120/220)
  • To stk. filmbilder i 4 x 5 tommer storformat
DIGITAL ICE? Technologies fjerner automatisk riper og støv fra gamle og skadde fotografier og film, slik at du sparer timevis med bilderedigering etter skanning. Med Epson Easy Photo Fix? kan du også gjenskape falmede fargebilder i én enkelt operasjon.

Medfølgende programvare
Epson Perfection V700 Photo er utstyrt med et utvalg av effektiv bilderedigeringsprogramvare. Epson Creativity Suite gir deg et enkelt verktøy for fremhenting og visning av bilder, mens SilverFast® SE6 og Adobe® Photoshop® Elements 3.0 også følger med for å gi deg full kontroll over bildene.

Perfection V750 Pro leveres med Adobe Photoshop Elements 3.0, Silverfast A16 og Monaco EZcolor.

Epson Perfection V750 Pro er utviklet for profesjonelle fotografer som har behov for avansert filmskanning som kan måle seg med en dedikert filmskanner. Den inneholder et High Pass Optical Coating-system som forbedrer hastigheten og kvaliteten. Et optisk antireflekssystem fjerner reflekser og skygger, mens et antirefleksjonsspeil forbedrer refleksjonen av skannet lys i sensoren, noe som gir raskere skanning.

Nøkkelfunksjoner:
  • Få eksepsjonelle skanneresultater med en optisk oppløsning på 6400 dpi (film) eller 4800 dpi (reflekterende)
  • Fjern støv og riper automatisk med DIGITAL ICE? Technologies*
  • Utmerket tonegjengivelse med en optisk tetthet på 4,0 Dmaks
  • 10 x 8-tommers innebygd filmadapter med filmholdere for alle vanlige formater
  • Avansert programvare, inkludert SilverFast® SE6 og Adobe® Photoshop® Elements 3.0
  • Epson Perfection V750 Pro er også tilgjengelig for enda mer avansert filmskanning
* Det effektive DIGITAL ICE?-filmskanneområdet er 9,1 x 5,7 tommer

EPSON - Perfection V700 Photo.

Kommentarer