5 GB CompactVault fra Sony

Sony lanserer ny teknologi som gir deg plass til en harddisk på hele 5 gigabyte i ditt kamera, til en hyggelig pris pr megabyte.

Enheten, med navnet CompactVault, er ikke større enn 2,5 cm i bredden og fungerer som et CompactFlash minnekort. Med plass til 1800 bilder i kameraet er ikke lagringskapasitet lenger noe å bekymre seg for.

CompactFlash Type II kalles det nye mediet som markedsføres under navnet CompactVault. Enheten har en lagringskapasitet på hele 5 gigabyte, noe som muliggjør lagring av opptil 1800 bilder på 3 megabyte hver, eller hele fire timer filmopptak i formatet MPEG4.

CompactVault måler 2,5 cm i bredden og har en overføringshastighet på opp til 96,7 Mb per sekund. I tillegg er den kompatibel og kan kommunisere med teknologien i fremtidige Cybercapture-forberedte enheter. CompactVault er kompatibelt med alle enheter som kan nyttegjøre CompactFlash Type II minnekort. Dine lagrede bilder kan uten videre overføres direkte eller via kortleser til din PC uavhengig om den er satt opp med Windows ME, Windows 2000 eller Windows XP operativsystem. For en rekke bærbare PC-er kan overføring også skje ved hjelp av en PCMCIA adapter.

?CompactVault er den siste nyvinningen innen Sonys flyttbare medier. Den gir brukeren en svært høy lagringskapasitet selv om man bruker digitale kameraer i toppklasse. Vi forventer at flere og flere fremtidige produkter vil utnytte vår effektive Cybercapture-teknologi. Ved å flytte all filhåndteringen fra selve kameraet til harddisken tillater Cybercapture-teknologien åpner det for at brukeren kan ta enda flere bilder på kortere tid enn tidligere. Dette gjelder så vel i Multi-shot modus som videoopptak i høy kvalitet på AV-modusen til CompactVault. Vi tror at veldig mange, både amatørfotografer, mer avanserte fotoentusiaster og profesjonelle fotografer vil ha stor glede av CompactVault. Det gir brukeren trygghet på at man så å si aldri vil gå tom for lagringskapasitet når man tar bilder. For mange vil dette være en flott julegave til noen som liker å ta bilder?, forklarer produktsjef for media og batteri, Øystein Kittelsen, i Sony Norge.

Veiledende pris for en 5 gigabyte CompactVault vil være 1400,- og den vil være tilgjengelig i butikkene fra midten av desember.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar