Olympus TG-Tracker


Olympus TG-Tracker har avtakbart grep, ultravidvinkelobjektv, femaksers bildestabilisering og en vippbar LCD-skjerm, så du enkelt kan komponere og ta håndholdte bilder, selv under de tøffeste forholdene.

Ved å bruke gratisappen Olympus Image Track Ver 2.0 kan en se opptakene med all informasjon: Høyde eller dybde, luft- eller vanntemperatur, GEO posisjon og retning, samt hastighet.

Til forskjell fra andre produkter med vanlig GEOtagging, kan TG-Tracker måle akselerasjon, høyde eller dybde og temperatur, samt bevegelsesretning – i tillegg til lengde- og breddegrader. Dette gir ekstremsportsfantaster et langt mer detaljert bilde av hvor de har vært, hva som skjedde og ytelsen da bildet ble tatt. Eksempelvis kan dykkere som ser på bildene på smarttelefonen sin, raskt se på hvilken dybde, vanntemperatur og avstand fra dykkepunktet de så en spesiell fisk eller korall. Kameraet logger også endringer i G-krefter.

TG-Tracker har fem-aksers bildestabilisering for video og det utbyttbare batteriets ytelse til den vippbare LCD-fargeskjermen for komponering og gjennomgang av actioneventyret. Som om det ikke var nok, vil ultravidvinkelobjektivet med 204° synsvinkel ofte fange detaljer som eieren kanskje ikke har sett. I tillegg tar TG-Tracker enkelt opp video i 4K.

Under vann justerer kameraet automatisk hvitbalansen og andre innstillinger. Det har også et frontlys på opptil 60 lumen, som kan brukes jår det er for mørkt. Den inkluderte grepsutvidelsen og innebygde speilet gjør at eiere kan holde kameraet slik de ønsker, og de kan lett ta selfies over klippekanten, eller – ved å bruke sele eller feste – uten bruk av hendene. Alternativt kan de bruke smarttelefonen sin som fjernkontroll, med OI.Share, - en av Olympus’ mange gratisapper - for å ta helkroppsselfie med en større gruppe eller alt utstyret de har på seg.

TG-Tracker kommer virkelig til sin rett når du går gjennom bildene dine – og bildene og informasjonen kommer til live, enten som høyoppløselig 4K-video på storskjermen, eller en smarttelefon med den siste versjon av gratisappen Olympus OI.Track. Overføring av stillbilder og video** til telefonen er enkelt gjort via trådløst nett. OI.Track har en rekke funksjoner og innstillinger, men den viktigste er muligheten til å se på bilder og loggede data samtid på delt skjerm. Logget for hvert klipp eller bilde kan ses på to måter: Enten som oversiktskart, eller som en graf som viser dybde/høyde i tid. Ved å sammenligne med tidligere logger som lagres i appen er det lett å begrene avstanden, farten og andre variabler, som er en fantastisk motivasjon or å pushe grensene ytterligere neste gang.

TG-Tracker YTTERLIGERE FUNKSJONER:

  • Kommer med avtakbart selfie-speil, pluss viktig beskyttelse av objektivet og undervannsbeskyttelse 
  • Inkludert grepsutvidelse for stabile opptak i aktive situasjoner
  • Fantastisk batterilevetid i Full HD og 4K-videomodus
  • Intervallopptak av stillbilder
  • Fem-aksers bildestabilisering for sylskarpe videoer
  • Kompatibelt med mye tredjepartsutstyr, fester og seler, adapter er inkludert

Inkludert tilbehør

  • UP-T01 Undervannsbeskyttelse for nøyaktig fokusering under vann uten fare for å skrape opp linsen
  • LP-T01 Objektivbeskyttelse for nærmere, skrapefri fotografering over vann
  • MC-T01 Koblingsfeste med selfiespeil for å feste SG-T01 Steady Grip og en rekke tredjepartsutstyr 
  • SG-T01 Steady Grip for å ta stabile bilder og video under ustabile forhold (inkluderer stativfeste)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar