Sony RX10 III med skikkelig slow-motion i full HD

Sony lanserer RX10 III et nyutviklet ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-600mm F2.4-4. Dette ser ut til å tette igjen forspranget Panasonic FZ-1000 har hatt på zoomfornten. Det Sony må gi slipp på er imidlertid konstant lysstyrke gjennom hele xoomområdet.



Sensoren 20.1MP 1.0-type stacked CMOS sensor med DRAM chip and BIONZ X prosessor. Video 4K opptak med full pikselavlesning og S-Gamut/S-Log2, kompatibel med profesjonellt videoredigeringsutstyr.



Slow motion-opptak opp til 1000fps begynner å nå en kvalitet som gjøre dette til noe en kan bruke for seriøse formål. 1000 bilder i sekundet i full HD er ikke annet imponerende til denne prisen,



Norsk pris ser ut til å havne rundt 16.000,-. Glitrende kamera, og slik sett rimelig, men i skrivende stund får du Panasonic FZ-1000 ti tusen kroner rimeligere. Det er mye penger for de med begrenset budsjett, og Panasonicen gir etter min mening også glitrende videobilder. Men, dersom du har behov for slow-motion er dette en no-brainer: Sony RX10 III er for tiden den definitive kongen på haugen, med mindre du slenger veldig mye mer penger på bordet. Samtidig forteller jo dette hvor det bærer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar