Olympus med 40 megapiksler - sort of

Olympus OM-D E-M5 Mark II bygger videre på sin prisbelønte forgjenger og er nå mer enn noen gang et sofistikert verktøy for den kreative, spontane fotografen og videofilmeren. Kompakt, brukervennlig, værbeskyttet og med markedets kraftigste bildestabilisering* som kompenserer opptil fem hevesteg.Uansett situasjon gir det skarpe bilder i opptil 40 megapiksler. Glem tungt og klumpete utstyr, nå kommer du langt med bare kameraet.


Bildeoppløsning på opptil 40 megapiksler
En annen fordel med Olympus' 5-aksers bildestabilisering er muligheten til å ta virkelig høyoppløste bilder. Bildestabiliseringssystemet flytter kameraets 16 megapikslers LIVE MOS-bildebrikke lynraskt i side- og høyderetning. Åtte bilder settes sammen til ett bilde med en oppløsning tilsvarende 40 megapiksler av kameraets kraftige TruePic VII bildeprosessor, samme prosessor som også finnes i E-M1!

Detaljrikdommen og fargegjengivelsen i bildet er imponerende, og overskrider betydelig hva som tidligere har vært mulig i denne klassen. Olympus' videreutviklede bildestabilisering muliggjør ikke bare en skarphet og bildegjengivelse som er vanskelig å slå, den innebærer også at du slipper å slepe på stativ eller gyrorigger når du filmer.

Velutviklet videofunksjon
E-M5 Mark II er perfekt for filmere som vil få spillefilmfølelse i videoene sine uten dyrt og tungt utstyr. OM-D Movie Mode gir en bitrate på opptil 77 megabit per sekund, og innspilling av film i 1080 Full HD med bildefrekvens på 60, 50, 30, 25 og 24 bilder per sekund. Med den klassiske filmmodusen 24 bilder/sek får du en flott kinofilmfølelse.

Du fokuserer raskt og bekvemt på kameraets 3-tommers berøringsskjerm. Den tiltbare skjermen med 1,04 millioner bildepunkter er også perfekt i situasjoner der du holder kameraet over hodet eller mot bakken og ikke kan se skjermen i normal modus, eller bruker søkeren.

Store valgmuligheterNye E-M5 Mark II har en lang liste med forbedringer, smarte detaljer og funksjoner som gjør det til et av markedets absolutt mest anvendelige kameraer. Med det kompakte formatet, bildekvaliteten, bildestabiliseringen, hurtigheten, den effektive værbeskyttelsen og kameraets brukervennlige funksjonalitet i kombinasjon med over 40 Micro Four Thirds-objektiver og et bredt utvalg av tilbehør, er E-M5 Mark II et system det er vanskelig å slå.

Olympus OM-D E-M5 Mark II selges som separat kamerahus (veil.10499,-) eller som kit med ulike objektiver. Det nye meget kompakte og stille objektivet M.ZUIKO DIGITAL ED 14–150 mm 1:4,0–5,6 II som gir maksimal fleksibilitet – fra vidvinkel til 10,7x tele koster veiledende 13999,-. Dette objektivet er støv- og sprutsikkert, akkurat som E-M5 Mark II. Både kamerahus alene og alle kit inkluderer batteri, lader og værbeskyttet blits med indirekte/vinklingsbar reflektorfunksjon (FL-LM3).

Tilbehør
  • Batteripakke HLD-8 – forlenger batteritiden og letter fotografering i portrettmodus med en ekstra utløserknapp.
  • Kameragrep ECG-2 – helt i metall som gir et mer bekvemt og stødigere grep om kameraet, spesielt når du fotograferer med lange teleobjektiver. Høretelefonuttak og rask tilgang til batteri og SD-kortplass.
  • Kompakt elektronisk blits FL-600R – blits i klassisk design med innebygd konstant LED-belysning for filming. Trådløs funksjon som styrer blitsen direkte fra skjermen på kameraet.
  • Undervannshus PT-EP13 – dykk med ditt OM-D ned til 45 meter. To optiske kontakter.
  • Punktsikte EE-1 – perfekt hjelpemiddel når du bruker teleobjektiv og vil følge motiver som beveger seg.
  • Stor, avtakbar øyemusling EP-16 – ideell for brillebrukere, skjermer effektivt strølys.
  • Skreddersydd kamerabeskyttelse CS-46 FBC – body jacket med heldekkende frontfutteral for E-M5 Mark II. Futteralet skrues fast i stativfestet og frontdelen løftes enkelt opp når du skal fotografere. Underdelen (body jacket) kan benyttes separat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar