Canon EOS 5DS

EOS 5DS og EOS 5DS R setter ny standard for fullformatkameraer, med en nyutviklet CMOS-sensor på 50,6 megapiksler. ISO-følsomhet fra ISO100 – 6400, som kan utvides til 50 –12 800. Kameraets oppløsning gir også ekstra fleksibilitet i form av tre opptaksprogrammer med beskjæringsfaktor på 1,3x, 1,6x og 1:1. De vises i søkeren og gir stillbilder på 19 megapiksler, selv med en beskjæringsfaktor på 1,6x.

EOS 5DS og EOS 5DS R er bygget for å takle krevende opptak og er utstyrt med et AF-system med 61 AF-punkter, der 41 av punktene er av krysstypen. Begge kameraene bruker EOS' iTR AF-teknologi (Intelligent Tracking and Recognition) til å spore både ansikter og farge, og de opprettholder enkelt fokus på motiver i bevegelse. For å eliminere uskarphet har Canon et system for speilvibrasjonskontroll med kammer som løfter og senker speilet i kameraet på en meget kontrollert måte, slik at bråstopp unngås og lyden dempes.I tillegg har EOS 5DS og EOS 5DS R en 150 000-pikslers RGB+IR-målesensor med flimmerregistrering, som sikrer at bildene tas med konsekvent og presis eksponering under varierende lysforhold, inkludert lysstoffrør.


Søkeren har 100 prosent dekning og et lag med elektronisk informasjon som gjør det enkelt å komponere bilder og tilpasse dem etter dine preferanser. LCD-skjermen på 8,11 cm (3,2") med antirefleksstruktur minimerer refleksjon og gjenskinn når du ser gjennom bildene. Skjermen fungerer også som et visuelt og lett tilgjengelig instrumentbord for de mest brukte innstillingene.

EOS 5DS har salgsstart i juni og anbefalt utsalgspris inkl mva er 34.999,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar