Adobe Ink & Slide

Adobe lanserer to nye digitale verktøy for iPad - Ink og Slide – en digital penn og en digital linjal , begge produsert av Adobe-partneren Adonit. Verktøyene kan brukes med Adobes kreative iPad app'er, som Illustrator Line, Illustrator Draw, Photoshop Sketch og Adobe Brush CC.


Ink

Adobe Ink er en digital penn i aluminium med trekantet form som dreier 30 grader, så den ligger perfekt i hånden. Pennen er basert på Adonits patenterte Pixelpoint-teknologi, som gjør den ekstremt presis og trykkfølsom. Jo hardere man presser pennen ned mot skjermen, jo tykkere blir linjene. Det er også mulig å kopiere tekst og skisser fra én iPad til en annen, noe som gjør det enkelt å dele prosjekter med andre.

Slide

Adobe Slide er en digital linjal og et utfyllende verktøy til Ink for iPad. Slide gjør det mulig å tegne nøyaktig og lage helt rette linjer, perfekte sirkler og balanserte former.

Adobe Ink og og Slide er kompatible med iPad (4. generasjon), iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini Retina og iPad Mini 3 med minimum iOS 7. Les mer om Adobe Ink og Adobe Slide, samt Adobe Creative Cloud, og se demonstrasjoner her.

Adobe Ink og Adobe Slide kjøpes som et sett og har en utsalgspris på kr. 1.895,- inkl. mva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar