VIRB - actionkamera fra Garmin

VIRB er et actionkamera fra Garmin som tar opp i 1080p. Kameraet har fått en fargeskjerm på 1,4 tommer, som forblir på når kameraet er slått på, men bruker minimalt med strøm. Med denne skjermen kan du sette opp opptak, spille av video og justere menyinnstillinger uten å koble kameraet fra braketten. Skyv den store glidebryteren fremover for å begynne å filme. Ta opp ved 1080p i over tre timer med det oppladbare lithiumionbatteriet. Funksjoner for videoforbedring som digital bildestabilisering og korrigering av objektivforvrengning, sikrer at bildene ser bra ut, selv før du begynner å redigere.

VIRB tar opp video i True HD på 1080p som lar deg gjenoppleve alle detaljene av hvert minutt av eventyret med høye kontraster. I tillegg til 1080p ved 30 fps kan du justere oppløsning og opptakshastighet for å få tydelig, dramatisk sakte film på opptil 120 fps. Alt vises gjennom WideVü-objektivet og behandles gjennom CMOS-sensoren på 16 megapiksler, slik at du får video i høyeste kvalitet, selv før du begynner å redigere. Flere modi for HD-video: 1080p ved 30 fps, 960p ved 30/48 fps, 720p ved 30/60 fps, 848 x 480 ved 120 fps.

VIRB har et lithiumionbatteri på 2000 mAh som er testet for tre timers opptak på 1080p. Dermed er det stor sjanse for at du sliter deg ut før batteriet går tomt for strøm. Du kan enkelt lade det opp ved å koble det til datamaskinen eller et strømuttak i veggen.

I slutten av 2013 får vi en dedisert fjernkontroll som bruker samme ANT+-tilkobling, slik at du ikke trenger å ta hendene av rattet eller fjerne kameraet fra braketten for å stoppe og starte opptaket for å ta stillbilder.

Med en rekke braketter kan du låse kameraet på plass nesten hvor som helst. VIRB-braketter er egnet for alt, fra braketter for buede og flate overflater og dashbordoverflater, til styre-, hjelm-, skulder- og flerbruksfestestropper med mer. Leddene på brakettene har formtilpassede ledd som griper seg fast og ikke bare er avhengig av spenning. Dette gir mer robust og slitesterk låseytelse uten vibrering. Vi tilbyr også en adapter du kan bruke til å bruke VIRB med andre industribraketter.

VIRB er robust og vanntett (30 minutter ved en dybde på 1 meter, men hvis du skal dykke dypere eller utsette enheten lenger, kan du bruke dykkeretuiet (tilleggsutstyr) for å øke vanntettheten til 50 meter.
  • Videoopptak i True HD på 1080p med CMOS-bildebehandler på 16 megapiksler
  • Chroma-skjerm: farge, høy oppløsning, enklere oppsett-, avspilling- og justeringskontroller
  • Oppladbart lithiumionbatteri med lang levetid, ta opp over tre timer ved 1080p
  • Robust, slitesterk og vanntett med aerodynamisk utforming
VIRB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar