Samsungs mobilkameramonster

Samsung lanserer Galaxy S4 Zoom. Dette er en hybrid mellom et kompaktkamera og en mobiltelefon, med 16 megapiksler og 10x optisk zoom. Brennvidden er tilsvarende 24 mm til 240 mm, som betyr at du vil kunne fange både et relativt bredt motiv, og fange motiver som er et stykke unna. Blenderen har maks f/3.1 til f/6.3og ISO-hastigheten er 100 til 3200.

S4 Zoom byr før øvrig også på optisk bildestabilisator og xenonblits. Kameraet kan ta inntil fire bilder i sekundet. Tar du video kan du spille inn full HD (1080p) med 30 bilder i sekundet. Telefonen støtter ellers Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, og GPS/GLONASS.

I tillegg har telefonen en funksjon som lar deg ta bilde mens du ringer, og dele bildet med den du snakker med. Kameraet har også en automodus som gjør at det selv kan avgjøre hvilke innstillinger som passer best når du skal ta bilder. Dermed vil du ikke trenge å for eksempel aktivere nattmodus for å ta bilder i mørket.

Galaxy S4 Zoom kommer i salg i 3G-versjon i august, og skal koste 4100 kroner. Måneden etter kommer LTE-utgaven, som skal koste 4500 kroner.

Kilde: Aftenposten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar