Ultra telelinse for MFT-kameraer


Tokina Reflex 300mm f6.3 MF Macro. Ultra speil telelinse som i 35 mm verden tilsvarer 600 mm. Kun 298 gram og 66 mm lengde! Dette er med andre ord en kompakt ultra telelinse, spesielt designet for speilløse kompaktkameraer med Micro 4/3 (MFT) linseinnfesting. 300mm telelinse i dette formatet tilsvarer 600mm i 35mm terminologi, så ultra telelinse er ingen overdrivelse! Linsen er svært kompakt og lett, men fremstår og er på samme tid meget robust idet den er bygget med metall gjennomgående i alle deler av linsekroppen. Alle linser i ypperste kvalitet optisk glass.

Reflex 300mm f6.3 MF Macro har en fast blenderåpning på f6.3, og har kun manuell fokusering. Linsen er svært behagelig og stabil å fokusere, bl.a. på grunn av den ekstra store fokuseringsringen. Dens mange-lags linsebelegg minimerer refleksjoner og optiske avvik.

Denne typen telelinse er velegnet for alle som har funnet de nye speilløse Micro 4/3 kameraene nyttige og spennende. Her kan man finne og hente inn de virkelig fjerne motivene ved siden av de spennende makro mulighetene denne linsen gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar