Canon PowerShot S110

PowerShot S110 er et lite kamera med Wi-Fi-tilkobling som lar deg dele bildene dine på nettet eller med andre trådløse enheter. En ny kapasitiv berøringsskjerm gjør det enkelt å fokusere, mens GPS via mobil lar deg legge til informasjon om opptakssted ved hjelp av GPS-funksjonen på smarttelefonen din.

PowerShot S110 benytter en ny 12,1 megapikslers CMOS-sensor med høy følsomhet og en DIGIC 5-prosessor som leverer opptil ISO 12800. 5,0x optisk zoom gir deg fleksibilitet til å fotografere en rekke motiver og få skarpe resultater, også i svakt lys, takket være stor blenderåpning på f/2.0. 24mm vidvinkel perfekt, mens 5x optisk zoom kan utvides til 10x ZoomPlus, vistnok med flere synlige detaljer enn tradisjonell digital zoom.

Wi-Fi-funksjonen kobler du enkelt til og deler bilder med en rekke enheter, som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Du kan dele bilder og filmer i det de er tatt, på sosiale nettverk som Facebook og YouTube, ved hjelp av datatilkoblingen på smarttelefonen/nettbrettet og Canons gratis app CameraWindow.

Til tross for den kompakte størrelsen er PowerShot S-serien kjent for å tilby et omfattende utvalg manuelle kontroller samtidig som du har fleksibilitet og rask tilgang til mange nyttige innstillinger. Kontrollringen på objektivet kan tilordnes en rekke forskjellige fotofunksjoner, inkludert blender, lukkertid og zoom, slik at du raskt kan angi disse manuelt. En ny, stor 7,5 cm (3,0") PureColor II G-skjerm med kapasitiv berøringsteknologi kompletterer de tradisjonelle kontrollene og byr på tilleggsfunksjonalitet som berørings-AF, som raskt lar deg velge fokusområde på skjermen. Du kan også knipe/spre fingrene på skjermen for å zoome i bildene under visning.

PowerShot S110 har en egen filmknapp og opptak i full HD-kvalitet (1080p) med 24 bilder i sekundet og stereolyd. Når du filmer, sørger Fine Detail Movie Processing-teknologi for mer definerte og klare bilder ved at hele sensoren brukes, slik at kameraet kan analysere og fange opp detaljene mer presist. Takket være en HDMI-tilkobling kan du nyte HD-filmene og stillbildene dine på en HDTV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar