Alt-i-ett-skriver med DVD-brenner

Multifunksjonsskrivere finnes det etterhvert mange av, men HP tar funkjsonslisten til nye høyder med modellen Photosmart C8180. Denne "skriveren" har nemlig CD/DVD-brenner innebygd.

Prisen blir i overkan av tre tusen kroner når den kommer på markedet i oktober.

Utdrag fra pressemelding fra HP Norge:

I Photosmart C8180 har HP inkludert absolutt alt av sin beste skriverteknologi – til og med CD/DVD brenner!

HP Photosmart C8180 Alt-i-ett skriver gir den raskeste og enkleste måten å printe og lagre bilder i hjemmet. Denne ultimate alt-i-ett skriveren inneholder egenskaper som 3,5” berøringsskjerm for enkel navigasjon og integrert CD/DVD brenner med Lightscribe-teknologi for brenning av etiketter direkte på platen. I tillegg til å levere en svært brukervennlig printer for hjemmet gir denne skriveren bilder i laboratoriekvalitet, dokumenter med laserkvalitet, kopi/skann/faks funksjonalitet, innbygget trådløs nettverk og blåtann. Den har også en seksfarget skanner med negativ og dias adapter, kortleser for 11 typer minnekort og egen skuff for 10x15 cm bilder.

- Denne printeren har virkelig alt, sier Maren Mjaatvedt, produktansvarlig i HP. Ikke bare kan du enkelt og greit skrive ut på denne, men du kan også brenne bildene dine direkte over på en egen CD eller DVD. – Dermed har du sørget for å arkivere bildene dine på en enkel og effektiv måte. Dette er markedets mest spennende alt-i-ett-produkt. Til tross for svært avansert teknologi er brukervennlighet også her høyest prioritert, sier Maren Mjaatvedt.

HP Photosmart C8180 kommer i butikkene i fra 1.okt 2007, og har en pris på kr 3499,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar