RiksTV med rabatt

Fordi hvert eneste fjernsynsapparat må ha sitt eget abonnement har Riks TV lagt opp til hele 70 prosent rabatt på abonnement nummer to, tre, fire og så videre.

Riks TV trekker selv frem at de har et konkurransefortrinn i forhold til kabel- og satelitt-tv-abonnenter: Fordi bakkenettet sender sine signaler trådløst ut i luften over store deler av landet, kan man enkelt ta med seg tilbudet ut av huset: Man kan se tv på hytten, i båten, campingvognen og i bilen, påpeker de.

Men dette gir også en annen mulighet, som Riks TV av forståelige årsaker ikke nevner: En abonnent kan sikre andre personer enn de i husstanden tilgang til alle kanalene i bakkenettet til 30 prosent av prisen.

Det er ikke vanskelig å forestille seg at for eksempel pappas ikke lenger hjemmeboende sønn kan være interessert i å se alle de store fotball-ligaene i sin egen leilighet. Det eneste pappa trenger å gjøre er å bestille et ekstra kort, til 30 prosent av prisen, som så sønnen kan bruke i sin egen dekoder i sin egen leilighet.


dn.no - Mulig å jukse seg til kjemperabatt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar