HP Photosmart R817

Akam.no har testet HP Photosmart R817. Et kamera med 5,1 megapiksler og et 5x Pentax zoomobjektiv, som dekker brennvidder tilsvarende 36-180 mm (f/2,8-4,7).

HP R817 har funksjoner som kameraet nesten er alene om, bygd inn i et relativt lite kamerahus, for eksempel Adaptive Lighting som forbedrer bildene når den brukes riktig. HP har imidlertid valgt en 1/2,5" CCD (mot 1/1,8" på forgjengerne R707/R717). Det fører med seg noe mer støy, noe som han bli forstyrrende i skyggepartene, særlig når Adaptive Lighting teknologi er aktivert.

I sin test konkluderer akam.no med at Photosmart R817 helt klart er rettet mot de som vil ha store muligheter med kameraet, men ikke ønsker å gjøre etterbehandling på en PC. HP berømmes videre for tenke nytt, og se på hva et digitalkamera med den prosesseringskraften slike har i dag, faktisk kan gjøre.

Til tross for en del svakheter, velger vi å gi kameraet en femmer. Det er hovedsaklig på grunn av to ting. For det første tilbyr det funksjonalitet som ingen andre har, og på den måten gjør det mulig for brukeren å ta utmerkede bilder, selv uten å være avhengig av en PC. For det andre er spesifikasjonene på kameratet så bra i forhold til prisen, at det stikker seg ut fra mengden.

Akam.no - Test av HP Photosmart R817.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar