Video via Skype

Utviklerne av Skype-systemet har lyst ut en konkurranse for det beste tilleggsprogrammet. Et av bidragene er Video4Skype, et lite program som legger seg på toppen av Skype og fungerer som et videokonferansesystem - komplett med bilder i bildet og mange forskjellige skjermstørrelser.

Videotelefoni er kanskje den neste store revolusjonen i televerdenen - i hvert fall hvis du er blant dem som hører på produsentene. Ikke minst 3G-nettet for mobiltelefoner vil introdusere mange av oss til konseptet med å se hvem vi snakker til på telefonen, og Video4Skype er akkurat det du trenger for å få en fiks også i hjemmet.

/../
Videotelefonien fortsatt i sin barndom, og om bare en tredel av Skypes snart 120 millioner brukere begynner med video kan det fort bli et større marked for bedre utstyr. Allerede finnes det mange skjermer - også i bærbare - med integrert webkamera i toppen, mikrofon og høyttalere - og da har du allerede det som trengs for å komme i gang.

Som vanlig er det noe uvant og keitete å ta i bruk helt ny teknologi som dette. Mange vil styre unna, og mange vil holde ut og eksperimentere flittig inntil nye og bedre løsninger kommer.


Les mer på DinSide Data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar