Panasonic Lumix DMC-FX8

I begynnelsen av juli lanseres Panasonic DMC-FX8 med 3 x zoom, optisk bildestabilisering og 5 megapikslers oppløsning. Kameraet har mange likheter med FX7, som jo er en stor suksess. FX8 er like tynn og har LCD-display på 2,5? og leveres med det optiske bildestabiliseringssystemet O.I.S. Forskjellen er at FX8 er en anelse skarpere og batteriene har lengre levetid, dessuten bildeprogrammene bildeprogrammene oppgradert.

Mer informasjon fra Panasonics pressemedling:

Nye smarte funksjoner
Panasonics digitale kompaktkamera DMC-FX8 kommer med en rekke smarte funksjoner og bildebehandlingsprogrammer.

Kameraet har 12 automatiske motivinnstillinger å velge mellom via det praktiske motivmodusdisplayet (Scene Mode Screen) som beskriver hvilke egenskaper som passer best for et motiv eller bildeforhold.

For eksempel kan man i programmet ?Baby? skrive inn informasjon om barnets alder, slik at det registreres på bildene. En annen smart egenskap er at man kan få et bløtere fokus når man skal ta mer profesjonelle portretter, dette er særlig praktisk ved fotografering av barn.
Andre nyheter som kan nevnes er dobbel så lang levertid for batteri og et raskere autofokus.

Profesjonelle bilder
DMC-FX8 har en funksjon for nøyaktig fotografering av mat som gjengir matens farge korrekt, selv med makroinnstilling og under vanskelige lysforhold.

162 % større batterikapasitet
Sammen med batterisparefunksjonen Venus Engine PLUS får kameraet en sammenlagt økning av batterikapasiteten på hele 162 % sammenlignet med forgjengeren DMC-FX7, ifølge Panasonics egne tester.

? Kombinasjonen høy bildekvalitet, 2,5 tommers LCD-display, kompakt størrelse og pen design gjør at DMC-FX8 har de egenskapene som er populære blant dagens forbrukere når det gjelder moderne digitalkameraer, sier Anders Jonsson, produktssjef i Panasonic Nordic.

Høyere kvalitet på animerte bilder

Panasonics nyutviklede CCD-teknikk gjør det mulig å spille inn animerte bilder i VGA-format med hele 30 bilder per sekund. CCD-teknikken forbedrer ikke bare bildets oppløsning, men forbedrer også lysnivået betydelig fordi kameraet er mer mottakelig for lyssignaler. Også avspillingsfunksjonen er forbedret med stort display og innebygde høyttalere som gjør det mulig å spille av opptaket med én gang, uansett hvor du befinner deg.

140 % sterkere LCD-display
DMC-FX8 har en 3x optisk Leica-zoom som gir en effekt tilsvarende en 35 mm ? 105 mm linse på et speilreflekskamera.

En annen populær funksjon er Power LCD-funksjonen som gjør LCD-displayets lysstyrke 140 % sterkere. Denne funksjonen gjør det mye lettere å ta bilder i solskinn.

Klarer vanskelige forhold
DMC-FX8 har som sin forgjenger DMC-FX7, 5 megapiksel, 3x optisk zoom og MEGA O.I.S. (optisk bildestabilisering), som gjør det mulig å ta skarpe bilder med lenger lukketid og i mørkere omgivelser enn hva som har vært mulig tidligere.
O.I.S. gjør 4000 korrigeringer i sekundet, noe som fjerner uskarpheter som skyldes ustø hånd og gjør det mulig å ta skarpe og tydelige bilder under vanskelige forhold.

Høyoppløselige bilder i rask rekkefølge

DMC-FX8 tar høykvalitetsbilder i rask rekkefølge og gjør det mulig å velge ut de beste bildene. Kameraet tar tre bilder i sekundet og funksjonen kan påbegynnes når som helst ved ett enkelt tastetrykk. Det er bare minnekortets kapasitet som begrenser antallet bilder i en bildeserie.

Veiledende utsalgspris: ca. 4.500 NOK
Fåes i forretningene fra begynnelsen av juli

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar