Olympus Camedia C-180

C-180 kombinerer 5.1 millioners oppløsning med et rimelig lyssterkt objektiv med fast brennvidde (tilsv. 36,7 mm) med 4x digital zoom. Dette er et typisk rimelig begynnerkamera, og Olympus antyder en pris rundt 1.800 kroner. Kameraet støtter PictBridge for direkte utskrift.

Fra Olympus´ pressemelding:
Det har aldri vært enklere å ta gode, digitale bilder. Uansett om du er hobbyfotograf eller ny i den digitale verden: Den ekstremt kompakte 5.1 millioner pikslers C-180 fra Olympus gjør fotografering til en lek. Utstyrt med ?én knapp ? én funksjon? design garanterer enkel, intuitiv betjening. Du får de beste resultater ved å velge mellom syv forhåndsinnstilte sceneprogram. Disse programmer velger optimal kamerainnstilling som passer de mest dagligdagse fotosituasjoner som for eksempel nattfotografering, portrettfotografering eller ute på stranden en solrik feriedag. TruePic TURBO bildeprosessor og en nøyaktig autofokus svikter aldri og gir deg høykvalitets bilder. Bildene lagres i 14MB internminne som enkelt kan utvides ved bruk av xD-Picture Card. I tillegg til den omfattende rekken av egenskaper tilføyes videofunksjon.

Selv nybegynnere vil ikke ha noen problemer med å produsere kvalitetsbilder. C-180 tilbyr en omfattende rekke programinnstillinger og yter synlig bistand med hjelpefunksjon på LCD skjermen. Ytterligere forenkling tilbys via flerspråklig menyvalg. Tilleggspråk kan lastes ned fra Internet.

Denne modellen er utstyrt med en 3.8cm LCD monitor som gjør motivsøking og fremvisning av bilder og video bekvemt. Resultatene lagres på 14 MB internminne eller på xD-Picture Cards med lagringskapasitet opp til 1GB ? nok til hundrevis av bilder. Som du ville forvente av et slikt brukervennlig kamera: Å printe bilder er en ett trinns operasjon. Takket være PictBridge suppoertering, er komputerbehovet blitt historie. Det er kun å koble kameraet opp mot en kompatibel printer. Som for eksempel Olympus P-10, og du kan sette i gang produksjonen.

Til strømforsyning på C-180 har brukere valget mellom én CRV-3 battericelle eller to AA batterier. Du trenger ikke lenger være redd for å slippe opp for strøm da sistnevnte batterier selges ?over alt?.

Modellen leveres komplett med Olympus Master software, som gir bruker effektiv organisering av bilder, redigeringsmuligheter og enkel nedlasting av bilder. Dette brukervennlige og prisgunstige 5.1 millioner pikslers kamera er på markedet fra juni 2005.

C-180 ? hovedegenskaper:
  • 5.1 millioner piklser
  • Autofokus objektiv med 6.11mm brennvidde (tilsv. 36.7mm på et 35mm kamera)
  • 4x digital zoom
  • 14MB internminne pluss xD-Picture Card spalte
  • 3.8cm / 1.5 tommes LCD monitor
  • 7 programinnstillinger
  • Videofunksjon
  • TruePic TURBO bildeprosessor
  • PictBridge kompatibel
  • Benytter 2 AA-size batterier eller énCRV-3 battericelle
  • Leveres med Olympus Master Software
  • Flerspråklig meny (Engelsk/Tysk/Fransk/Spansk/Russisk/Italiensk) pluss muligheten til å laste ned ytterligere språk fra Internet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar