Fotoskrivere fra Samsung

Samsung lanserer nå to såkalte sublimeringsskrivere (SPP-2040 og SPP-2020) som leverer bilder i formatet 10 x 15 centimeter.

Med sublimeringsskriveren behøver man ikke bekymre seg for manglende blekk. Fargekassetten i skriveren holder til nøyaktig 40 bilder. Rent teknisk brenner skriveren tre ulike fargelag i bildet ? cyan, magenta og gul. Fargene brennes en av gangen før utskriften til slutt får et lag beskyttelsesfilm.

Den mest avanserte skriveren, SPP-2040, har en innebygd to-tommers fargeskjerm med mulighet for å rotere og beskjære bildene før de skrives ut. På skjermen, som for øvrig har zoom-funksjon, kan man også bestemme om man vil skrive ut flere bilder på én gang eller om man ønsker flere bilder på én og samme utskrift.

En spesiell beskyttelsesfilm legges utenpå bildene og gjør dem mer robuste mot tidens tann, samt ultrafiolett lys. Det er i de lyse og mørke partiene man best ser hva Samsungs nye fotoskrivere virkelig er gode for. Selv i de mørkeste partiene er detaljrikdommen god.

Pris. SPP-2040 ca.1990 kroner. SPP-2020: ca.1495 kroner. Bluetooth-adapter: ca. 495 kroner.
Blekkpatroner og fotopapir kommer i komplette kit. Skriverne er tilgjengelig i løpet av juli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar